Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Actifry dele og tilbehør

Vælg dit Actifry produkt


Actifry fritøse dele og tilbehør

Actifry: køkkenmaskine eller fritøse?

Det berømte mærke Tefal lancerede for en tid tilbage Actifry på markedet, en unik apparat til køkkenet. Men hvad er det, en køkkenmaskine eller en fritøse? De fleste husholdninger i Danmark vil primært bruge den til at lave kroketter, snacks og pommes frites, men Actifry kan med rette kaldes en multikoger.

Sundere og mindre fed mad

Denne lille køkkenmaskine bruger på grund af sin unikke tilberedningsmetode meget lidt olie, hvilket gør måltider tilberedt med Tefal Actifry meget fedtfattige. Den er derfor også lidt mindre egnet til almindelige snacks; til det formål er det bedre at bruge en fritøse. Men for eksempel bliver ovnkroketter lækre i Actifry!

Fordele ved Actifry

  • Sprøde pommes frites med kun 3% fedt*: Actifry bruger kun en skefuld olie

  • Multikoger: brug Actifry til at lave pommes frites, men også kød, fiskeretter, friske grøntsager eller endda desserter

  • Bedste slutresultat: Actifry bruger en unik kombination af varmluftcirkulation og en speciel pendelarm, der sammen giver de lækreste måltider

  • Automatisk: takket være pendelarmen behøver du ikke at bekymre dig om dit måltid, når du bruger Actifry

  • Stor kapacitet: i Actifry kan du tilberede op til 1,5 kg mad, så du kan nemt lave mad til (maksimalt) 6 personer

* du steger halvanden kilo pommes frites (10 x 10 mm) med en slutvægt på 55% af den oprindelige vægt, med kun 2 cl olie.

Du bestiller selvfølgelig også denne unikke Actifry snackkurv hos Fiyo

Actifry dele og tilbehør

Hos Fiyo finder du forskellige dele og tilbehør til din Actifry-maskine. Her finder du fx kurve til fritøsen eller en blandingsske. Og ved at udvide din Actifry med ekstra tilbehør kan du gøre dit måltid endnu mere lækkert og sundt. Se vores udvalg af den del til dit Actifry køkkenapparat, som du leder efter.

Hvilken Actifry har jeg?

Actifry har udgivet forskellige modeller. Modellen du har, står angivet på forsiden af apparatet ved mærkelogoet. Af disse modeller er der ofte udgivet forskellige varianter (typer). Så en bestemt model har ofte for eksempel en hvid og en sort enhed. BiFor det specifikke produkt er de specifikke modelnumre angivet (f.eks. YV960000). Du finder dette modelnummer på bunden af din Actifry-enhed. Vælg derfor din model og find hurtigt de nødvendige Actifry-dele og tilbehør.

Hurtig og sikker online bestilling

Fiyo har leveret reservedele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine apparater i og omkring hjemmet siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt ind og sender dem, hvor end du ønsker at modtage dem. Du kan betale sikkert med næsten alle almindelige elektroniske betalingsmidler som Paypal og iDeal. Og finder du ikke den reservedel eller det tilbehør, du søger? Vi har et team af produkteksperter klar til at besvare eventuelle spørgsmål eller søge efter det svært at finde produkt, som vi ofte kan genbestille specielt til dig gennem vores mange leverandører. Stil os bare et spørgsmål, og vi finder ud af det for dig!

Fiyo, den online reservedelsbutik

Hos os finder du det mest komplette online udvalg af reservedele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine elektroniske apparater i og omkring hjemmet. Bare de ting, du selv kan installere eller udskifte. Hvis du plejer dine apparater godt, kan du få meget mere ud af dem.
Med god vedligeholdelse, reparationer eller opgraderinger forlænger du levetiden af dine apparater, udvider anvendelsesmulighederne og sparer tid og penge. Og måske overrasker det dig, og du finder det endda sjovt.
Fiyo tror på, at alle kan gøre dette. Med Fiyo kan vi klare det sammen!

Fiyo er der for dig. I 1978 startede vi som en fysisk reservedelsbutik i Helmond. Dag efter dag hjalp vi kunder med at finde det rigtige produkt til deres apparat. Og det er egentlig aldrig ændret sig.
Siden 2017 har vi eksisteret som Fiyo og har som mål at spare dig tid og penge ved hjælp af vores produkter. Hvordan? Meget simpelt: Ved at vedligeholde dit apparat korrekt, udskifte reservedele i tide og udvide mulighederne for dit apparat, undgår du dyre reparationer eller køb af et nyt apparat.
Vi tror på, at du - selv hvis du er helt uden evner inden for håndværk - sammen med os kan få det bedste ud af dit apparat. Med Fiyo får du det!