Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Aeg reservedele

Aeg reservedele

AEG

Tyske Allgemeine Elektricitäts-Gesellchaft - kendt som AEG - blev grundlagt i år 1887. Virksomheden har en rig historie og producerede endog fly tidligere. I dag er AEG særligt kendt for deres husholdningsapparater, der kombinerer tysk teknik, design og præcision. Deres slogan - "Perfekt in Form und Funktion" - udtrykker mærkets filosofi perfekt. Vi er stolte over at være partnere med AEG, hvilket betyder, at vi kan levere et stort udvalg af dele og tilbehør til din vaskemaskine til dit køleskab.

Hvilket AEG-apparat har du?

For at finde de rigtige dele til dit AEG -produkt i vores butik skal du kigge efter modelnummeret på dit apparat. Dette nummer består af en kombination af tal og bogstaver, der normalt findes i bunden eller på bagsiden af dit apparat på typeskiltet/-pladen eller i brugermanualen. Når du har fundet nummeret, skal du indtaste det i søgefeltet for at se de AEG-dele, der er kompatible med dit apparat.

Hvis du har brug for mere hjælp til at finde dit type- eller modelnummer, kan du besøge vores guide til at finde dit typenummer til dit specifikke apparat.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine apparater i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!