Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Akku-boremaskine reservedele og tilbehør

Vælg dit akku-boremaskinemærke

Akku-boremaskinen: Det mest populære elværktøj med god grund.

At være i stand til at tage din boremaskine med dig, uanset hvor du vil hen i huset uden at bekymre dig om længden på ledningen, er skønt. En boremaskine, der bruger genopladelige batterier, akku-boremaskinen er det mest populære bærbare værktøj, måske endda det mest populære elværktøj. Din akku-boremaskine kan bruges til stort set alt; kedelige huller, slibning af metal, blanding af maling, skrue skruer og endda til slibning af ru overflader.

Reservedele og tilbehør

Et ekstra batteri er en nødvendighed til din akku-boremaskine. Det er altid tilrådeligt at have et ekstra batteri opladet og klar til brug, i det tilfælde at batteriet løber tør for strøm, mens du arbejder på et projekt. Det ville ikke skade at også have ekstra bor, fordi de til sidst vil være slidte, og du har brug for reservedele ved hånden, når det sker. Vi har et stort udvalg af reservedele og tilbehør til din akku-boremaskine, og for at finde det, der er kompatibelt med din maskine, skal du vælge mærket på din enhed og derefter indtaste modelnummeret. Modelnummeret er en række bogstaver og tal, der normalt findes på etiketten, der sidder på din maskine.

Opgrader din akku-boremaskine

I sig selv, med ethvert almindeligt bor, er akku-boremaskinen fantastisk. Du kan dog altid forny din maskine med forskelligt tilbehør, hvilket vil gøre den mere effektiv og lettere at arbejde med.

Vi anbefaler at tilføje en støvudsugning til din liste over tilbehør. Det vil ikke alene reducere din oprydningstid efter jobbet, men det er også godt for dit helbred, fordi det ville betyde, at du indånder færre støvpartikler, mens du arbejder. En roterende rasp er også et praktisk tilbehør, hvis du skal slibe overskydende træ af. Hvis du har brug for at bore med større præcision og nøjagtighed, skal du helt sikkert fastgøre din akku-boremaskine til et borestativ.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!