Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Atag reservedele

Atag reservedele

ATAG

Det hollandske mærke ATAG betragtes som en stor leverandør af køkkenmaskiner og fokuserer på madlavning som grundlag for design og udvikling af deres produkter. Fiyo.dk arbejder stolt sammen med ATAG med at levere dele til din gaskomfur, ovn, køleskab eller mange andre apparater.

ATAGs historie

Autentisk elektronikproducent ATAG blev grundlagt i 1948 af Anton Tijding og Anton Goor (oprindelsen til firmanavnet ATAG). Virksomheden har to grene; den ene halvdel fokuserer på varmeudstyr og den anden halvdel på køkkenmaskiner. I løbet af de sidste 80 år er virksomheden vokset enormt og har erhvervet konkurrentvirksomheden Pelgrim og den store cykelproducent Batavus.

ATAG: Et kvalitetsnavn

Den dag i dag er ATAG et stærkt mærke inden for produktion af husholdningsapparater. 2008 markerede 60-års jubilæum for virksomheden. ATAG er kontinuerlig i sin fremstilling af husholdningsapparater af høj kvalitet, hvilket sikrer, at virksomheden kun producerer de bedste apparater til dit hjem.

Hvilket ATAG-apparat har du?

For at finde de rigtige dele til dit ATAG-produkt i vores butik, skal du kigge efter modelnummeret på dit apparat. Dette nummer består af en kombination af tal og bogstaver, der normalt findes i bunden eller på bagsiden af dit apparat på typeskiltet/-pladen eller i brugermanualen. Når du har fundet nummeret, skal du indtaste det i søgefeltet for at se ATAG -dele, der er kompatible med dit apparat.

Hvis du har brug for mere hjælp til at finde din type eller modelnummer, kan du besøge vores guide til at finde dit typenummer til dit specifikke apparat.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine apparater i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!