Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Babyliss reservedele

BaByliss reservedele og tilbehør

BaByliss: hårpleje med dobbelt B

Når man siger BaByliss, siger man hårpleje. Det er nu mere sandt end nogensinde før, men har været sådan i et halvt århundrede! Allerede i starten af 60'erne begyndte frisøren René Lelièvre i Paris at udvikle prototypen til verdens første elektriske krøllejern. Det var naturligvis en revolutionerende idé at opvarme et krøllejern med elektricitet og gaspatroner samt andre snedige opfindelser. Da krøllejernet blev en kæmpe succes, startede han sammen med en partner virksomheden BaByliss Professionel. Med to store B'er, på grund af datidens største sexsymbol og Lelièvres egen idol: nemlig, Brigitte Bardot (BB)! Derfor skrives dette mærke stadig i dag med to store B'er.

Topkvalitet ned til mindste del

Man bliver ikke bare et førende globalt topmærke, og det ved de hos BaByliss bedre end nogen. Hver eneste del af en BaByliss krøllejern eller andet hårplejeprodukt er nøje udviklet og produceret. BaByliss har derfor også en streng politik omkring imitationsdele, og via deres hjemmesider kan du endda officielt rapportere forfalskninger. I en ægte BaByliss er der altså kun det bedste af det bedste, som holder så længe som muligt, leverer optimale præstationer, er sikker for dig og dit hår, og ofte indeholder banebrydende innovation. For BaByliss fortsætter med at udvikle deres krøllejern, hårtørrere, hårtrimmere og meget mere. Med en BaByliss er du og dit hår sikret den allerbedste pleje.

Og så gik BaByliss'en i stykker...

Men desværre: enhver enhed, selv en fra BaByliss, kan gå i stykker. Og der står du så med hænderne i det, øh, hår. Hvad nu! Der er dog ingen grund til at fortvivle: som det sømmer sig for den mest komplette webshop for reservedele i Nederlandene, har Fiyo også et bredt udvalg af BaByliss reservedele, tilbehør som påsætningskamme, opladningssnore og hvad der ellers måtte være. Vi indrømmer ærligt, at ikke alle i vores virksomhed har en smuk, fyldig hårmængde, men også de lidt mere skaldede medarbejdere bryder sig derfor ekstra om god hårpleje og forstår, hvor irriterende det er for dig, hvis din BaByliss hårplejeenhed går i stykker. Så kan du hurtigt og billigt bestille BaByliss reservedele hos os. Vi pakker dem omhyggeligt og sender dem med ekstra personlig opmærksomhed så hurtigt som muligt til dig, hvor end du ønsker det.

Men: hvilken BaByliss enhed har du?

For at kunne tilbyde dig den bedste service er det meget vigtigt for os, at du kan finde den helt rigtige del til din BaByliss enhed. Det afhænger af det specifikke modelnummer, der står på din BaByliss epilator, krøllejern eller trimmer. Så du skal lige tjekke din BaByliss enhed og lede efter den særlige klistermærke, hvor dette modelnummer er nævnt. Når du derefter klikker på enheden ovenfor og derefter på modelnummeret, kan du i et øjeblik se, hvilke BaByliss produkter vi kan tilbyde til netop din enhed.

BaByliss reservedele nødvendige? Fiyo hjælper dig gerne videre!

Fiyo har siden 1978 leveret reservedele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og anvendelsesmuligheder for dine apparater i og omkring huset. Vi pakker dine dele med omhu og sender dem, hvor du vil have dem leveret. Du kan betale sikkert med næsten alle gængse elektroniske betalingsmidler, såsom Paypal og iDeal. Og finder du ikke den del eller det tilbehør, du søger? Vi har et team af produktspecialister klar til at besvare eventuelle spørgsmål eller lede efter det svære at finde produkt, som vi ofte kan bestille specielt for dig fra vores mange leverandører. Spørg os bare, og vi finder det for dig!

Fiyo, den online reservedelsbutik

Hos os finder du det mest komplette online udvalg af reservedele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og anvendelsesmuligheder for dine elektroniske apparater i og omkring huset. Bare de ting, du selv kan installere eller udskifte. Hvis du passer godt på dine apparater, kan du få meget mere ud af dem.
Med god vedligeholdelse, reparationer eller opgraderinger forlænger du levetiden på dine apparater, udvider anvendelsesmulighederne, og sparer tid og penge. Og hvem ved, måske finder du det endda sjovt.
Fiyo mener, at alle kan gøre dette. Med Fiyo kommer du derud sammen!

Babyliss, reservedele, tilbehør og vedligeholdelsesprodukter ✔ Bestil inden 17:00, afsendes i dag ✔ Over 1.200.000 kunder ✔ 10.000.000+ produkter: Alt til dine apparater