Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Bagemaskine reservedele

Hjemmelavet er bedst

Der er ingen følelse helt så hyggelig som duften af friskbagt brød, der fylder dit hjem en vinter eftermiddag. Med et apparat som en bagemaskine kan du blive husets bager og eksperimentere med smag og ingredienser, der vil imponere venner og familie. Som en stadig mere populær hobby erkender Fiyo den betydning, en bagemaskine kan have for dig, og vi vil sikre, at dine apparater bliver ved med at give dig det friskbagte brød. Derfor sender vi din ordre samme dag, hvis du afgiver din ordre inden kl. 19.30, og vi sender din pakke til dig hurtigst muligt.

Som alle andre apparater er din bagemaskine naturligvis ikke upåvirket af slid, revner, skader eller endda brud. Derfor lagerfører vi en bred vifte af dele, så du kan få dit hjemmebageri i gang hurtigere, end du kan sige brød.

Tilbehør

Vi lagerfører også en række tilbehør, der kan hjælpe med at tage dit hjemmebag til det næste niveau. Test dine færdigheder og se, hvad vores specialiserede tilbehør hjælper dig med at opnå.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!