Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Bajonetsav reservedele og tilbehør

Eller vælg en kategori

Bajonetsav

Når det drejer sig om at foretage renoveringer omkring huset, for eksempel at skære rør eller træplanker, er en bajonetsav praktisk. Det kan skære i alt fra træ til metal. Dette værktøj er perfekt til den garvede gør-det-selv'er. Den har sit navn, fra den måde hvorpå klingen monteres i saven. Denne maskine har en klinge, der ligner stiksavens, og dens håndtage er designet til, at saven kan bruges bekvemt på lodrette overflader. Stiksaven er som en nuttet udgave af bajonetsaven, som er mere kraftfuld. Dette værktøj ligner også multisaven.

Brug god teknik.

Tving aldrig klingen igennem det materiale, du skærer. Lad maskinen udføre arbejdet, et godt greb og den frem- og tilbagegående rytme er alt, hvad der kræves. Hold altid savskoen fast mod overfladen af det materiale, du skærer.

Reservedele og tilbehør til din bajonetsav

Ingen maskine er immun mod slid, ikke engang vores trofaste bajonetsav. Så det er altid klogt at have et par reservedele og tilbehør klar til når du har brug for dem. På fiyo.dk kan du finde savklinger, der er kompatible med din maskine. For at finde de reservedele, du har brug for, skal du vælge mærket på din bajonetsav og derefter indtaste maskinens type (model) nummer. Produktlisten reduceres til alle de tilgængelige produkter til din maskine.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!