Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Båndsliber reservedele og tilbehør

Din båndsliber

Her på Fiyo drejer det sig om at ordne tingene selv! Men for at udføre dette gør-det-selv har du brug for de rigtige værktøjer til at få arbejdet udført, så du kan skabe dit hjem lige som du vil have det.

Båndsliberen er det store, kraftfulde værktøj i slibeverdenen. Ikke mange værktøjer kan hjælpe dig med at fuldføre din opgave så meget som denne slibemaskine kan. Den kan dog også meget hurtigt ødelægge dit projekt. Det er afgørende at sørge for, at du ved, hvordan du bruger maskinen, og det indbefatter at vide, hvilke dele og tilbehør der er afgørende for dit værktøj, samt at vide, hvordan værktøjet vedligeholdes.

Multiværktøjet

Brug god teknik

Tryk ikke ned på slibemaskinen: det er vigtigt at lade maskinens vægt gøre arbejdet. Sørg for at gå langsomt frem og overlappe baner, lad værktøjet passere enden uden at dykke. Sørg også for, at du ikke kanter slibemaskinen og ikke ændrer hastighed eller retning. Et praktisk tip er også at lægge ledningen over din skulder, så er den af vejen, og du er fri til at arbejde.

Som et multifunktionsværktøj bruges båndslibere generelt til slibning efter en lige linje, slibning af ru overflader, nivellering af overflader eller nogle gange endda frihåndsafrunding og -formning. Disse maskiner har en masse kraft, derfor kan de håndtere grove slibemidler, og hurtigt fjerne træ.

De rigtige bånd

I modsætning til deres fætre - excentersliberen og rystepudseren - er båndsliberens funktion lineær, hvilket betyder, at du kan slibe med kornet, selv med de grove korn.

Det vigtigste du skal overveje, er hvilken type bånd du bruger, især i forhold til dit projekt. Til båndslibere kan bånd der er grovere end 50-korn, efterlade meget dybe ridser, som viser sig vanskelige at fjerne.

Aluminiumoxid er det traditionelle kornmateriale, der for det meste bruges til både billigere bånd, der er i kaki-farve, og bruges generelt som engangsbånd, men også til den mørkebrune, højere kvalitet, der holder meget længere.

Vores råd er at undersøge dit behov, før du hopper i at købe et bånd. Det er vigtigt at få det rigtige til dine projekter, ellers kan det koste dig tid og unødvendigt arbejde. Eller værre, du kan ødelægge dit arbejde, og det ønsker ingen.

Se vores udvalg af bånd her:

Et praktisk tip

Det er svært at forhindre en båndslibemaskine i at flosse eller afrunde over kanten af brædder, derfor anbefaler vi, at du afslutter slibningen af brættet, før du skærer det til i sin endelige længde.

Den bedste opgradering

Hvis du elsker din maskine og vil opgradere den for at gøre arbejdet med den så let og produktivt som muligt, er det godt at undersøge, hvilket tilbehør der er en god investering.

For vores del tror vi, at en god form for støvopsamling kan gøre arbejdet med din båndsliber 10 gange bedre. Dette er ikke kun bedre for dit helbred (mindre støv i luften til at indånde), det betyder, at du får mindre rengøring at gøre. Med en god støvsuger behøver du ikke regelmæssigt at tømme den indbyggede støvpose. Men hvad mere er, du vil have mindre fint støv, der kommer ud i luften og spredes rundt i huset, og dermed mindre rengøring efter en lang arbejdsdag.

Reservedele og tilbehør til din båndsliber

Forhåbentlig er vi i stand til at hjælpe dig med at finde den korrekte del eller tilbehør til din maskine, for at hjælpe dig med at komme videre med dine DIY-projekter.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!