Alt du behøver at vide om dele og tilbehør til komfur og kogeplader

 Alt du behøver at vide om dele og tilbehør til komfur og kogeplader

I denne blog vil vi fortælle dig mere om almindelige reparationer, forskellige typer  komfurer og kogeplader, og det tilbehør du skal bruge for at holde dine køkkenmaskiner i top stand.

Et komfur er en vigtig del af ethvert køkken. Den består af en ovn og en kogeplade og giver dig mulighed for at tilberede en bred vifte af retter. Når dit komfur holder op med at fungere korrekt, er det meget vigtigt at udskifte de defekte dele med det samme. Hos Fiyo finder du et bredt udvalg af reservedele til forskellige mærker og modeller, heriblandt  AEGATAGBosch og Siemens. Tænk på en  pakning, brænderlåg, knap til komfuret eller en grydeholder til komfuret.

Forskellen mellem komfur og kogeplade

Selvom udtrykkene 'komfur' og 'kogeplade' ofte bruges i flæng, er der visse forskelle. En kogeplade er et apparat, som du placerer på bordpladen og bruger til at tilberede retter. Et komfur består imidlertid af både en kogeplade og en ovn.

Der findes forskellige typer komfurer, såsom induktionskomfurer, keramiske komfurer og gaskomfurer. Fiyo har dele og tilbehør til alle typer komfurer. Fordi mange dele og tilbehør passer til både komfurer og kogeplader, finder du dele til begge hvidevarer på én praktisk side hos Fiyo.

Ofte sete komfurreparationer

En af de mest almindelige reparationer af et komfur er at udskifte en ødelagt  kogeplade. Det kan for eksempel være tilfældet, når der er kommet revner eller ridser i glasset. Udskiftning af en defekt  ovnlampe er også ret almindeligt. Andre almindelige reparationer omfatter udskiftning af et beskadiget  dørhængsel eller en slidt pakning.

Hyppige reparationer af kogeplader

Også med kogeplader er der visse reparationer, der sker regelmæssigt. Det kan for eksempel ske, at en af brænderne ikke længere virker, fordi tændingen ikke længere virker, eller fordi der er snavs eller madrester i brænderen. I så fald kan du finde de rigtige kogepladedele på Fiyo, såsom brænderdæksler og tændingselementer. Udskiftning af kogepladeknapper er også en almindelig reparation.

Tilbehør til komfur og kogeplader

Udover reservedele til reparationer tilbyder Fiyo også forskelligt tilbehør til at optimere brugen af dit komfur eller kogeplade. Du kan for eksempel komme til os for grydeholdere, som forhindrer gryder i at flytte sig under madlavningen og holder dem i den rigtige højde over flammen. Vi har også forskellige  kogepladerrensemidler til rådighed, som du kan bruge til at fjerne genstridigt snavs og pletter.

Fiyo står for kvalitet og pålidelighed. Vores sortiment består af højkvalitetsprodukter fra kendte mærker som AEG, ATAG, Bosch og  Siemens. Vi tilbyder også ekspertrådgivning og hurtig levering, så du hurtigt kan nyde et perfekt fungerende komfur eller kogeplade igen.