Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Borehammer dele og tilbehør

Borehammer dele og tilbehør

En borehammer også kaldet en roterende hammer, slagboremaskine eller en murboremaskine er et meget kraftfuldt værktøj, der er designet til mere hårdt arbejde som boring i murværk, sten eller beton. Den skal ikke forveksles med andre elværktøjer som f.eks. akku-boremaskinen og slagskruemaskinen. Hvordan fungerer borehammeren? Grundlæggende drejer to sæt tandhjul som en hammer for at tvinge boret (roterende bor) ind i betonen.

Praktiske tips

  • Bor slides op, især SDS boret, fordi borehammeren lægger et stort pres på borene ved boring i murværk og beton. Så tjek dine bor for slid og udskift dem med et nyt. Bare rolig, vi har dig dækket, vi er gået langt for at give dig et udvalg af bor.

  • Hvis du er i tvivl om det specifikke bor du har brug for, skal du kontrollere producentens vejledning til borehammeren. SDS-borene passer dog til enhver borehammer og du behøver ikke bekymre dig, du finder flere SDS-bor, der fungerer med en borehammer af ethvert mærke, på vores hjemmeside.

  • Endelig, når du arbejder med en borehammer, skal du altid bruge sikkerhedsbriller!

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!