Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Boremaskine reservedele og tilbehør

Boremaskinen - dit klassiske elværktøj!

Boremaskinen er et af de nødvendige værktøjer til dit hjem, fordi den kan bruges til at udføre opgaver fra at bore i betonvægge til slibning, pudsning, blanding af maling og endda til at samle det søde fuglehus til din have. Boremaskinen med ledning, også kendt som Pistol-greb boremaskinen, er den mest almindelige type der findes. Din boremaskine har indstillinger for baglæns og fremad, så du kan udføre enhver opgave, og afhængigt af dit boremaskinemærke er der en knap til variabel hastighed, som giver dig mulighed for at have kontrol, når du bruger din boremaskine og få de bedst mulige resultater.

Hvis du leder efter dele og tilbehør til den trådløse boremaskine, finder du det her.

Bor og tilbehør

Når du har anskaffet din boremaskine - som bare er motoren, der driver borene og tilbehøret, er det ikke et problem at få den´t rigtige bor eller boretilbehør til jobbet. Der er et bor til alle de opgaver, du nogensinde kan få lyst til at udføre med din boremaskine; Træborene,Murborene. Vi har listet alle de forskellige boretilbehør, du kan få brug for til at udføre enhver opgave i dit hjem, måske batterier og opladere eler tilbehørssæt til boremaskinen. Dette tilbehør er også perfekt som gaver til fars dag eller til en særlig ven!

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!