Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Busksaks reservedele

Vælg dit busksaksmærke

Eller vælg en kategori

Busksaks eller Hæksaks hvad er forskellen?

Ofte spørger folk os, hvad forskellen er mellem den velkendte hækkeklipper og den motoriserede busksaks eller græssaks. Forståeligt nok, fordi busksaksen ligner nogenlunde en hæksaks. Og busksakse bruges til at klippe hække (hovedsageligt buksbom). Busksakse er mindre end hækkeklippere og er specielt designet til at forme buksbomhække til alle former for designs, uanset om de er kunstneriske eller pæne og lige. Buskensakse kan også bruges til at klippe græs, selvom der også er specielle græssakse til rådighed. Selvfølgelig kan du bruge en hæksaks i stedet for en busksaks, men det er sværere at få den helt rigtige effekt med dem, fordi de er større og tungere.

Busksaks reservedele

Fiyo.dk tilbyder en række reservedele og tilbehør til busksakse, som udskiftningssværd, teleskoprør, savkæder og andre nyttige tilføjelser til din busksaks. Så gennemse hurtigt reservedele og tilbehør til busksaks ovenfor og se, om det produkt du leder efter, er tilgængeligt i vores butik.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!

>