Dyson reservedele og tilbehør

Dyson støvsugerdele og tilbehør

Vælg din type Dyson støvsuger. Eller rul ned og vælg direkte din model. Eller se alle produktgrupper.Dyson sledestøvsuger

Hurtig adgang til: DC-serien - Ball-serien - Cinetic-serien


Dyson ledningsfri støvsuger

Hurtig adgang til: DC-serien - V-serien - Small ball-serien

Dyson støvsugere: uden støvsugerpose

Dyson er en britisk producent af støvsugere uden støvsugerpose. Virksomheden blev grundlagt i 1993 af Sir James Dyson. Med den højt roste cyclon-teknologi adskiller Dyson sig fra andre støvsugermærker. Fiyo er officiel partner for Dyson og leverer alle reservedele til Dyson-støvsugere. Vælg dit Dyson-støvsugermodel nedenfor.

Alle Dyson reservedele og tilbehør

Som partner for Dyson leverer vi alle tilgængelige reservedele til din Dyson-støvsuger. Ovenfor finder du alle Dyson-støvsugermodeller klart opstillet. Når du klikker på din modeltype, vises kun de reservedele, der er egnede til din specifikke Dyson-støvsuger. Så du kan bestille uden bekymringer.

Dysons historie

Sir James Dyson opdagede allerede i 1971 problemer med sin støvsuger. Ansamlingen af støv i maskinen medførte tab af sugeevne. Det fik ham til at tænke. Under et besøg i den lokale savværk opdagede James, at savspåner blev fjernet ved hjælp af industrielle cykloner. Idéen om den berømte cyclon-teknologi var født. Mellem 1979 og 1984 udviklede han 5127 prototyper. Da Dyson vandt International Design Fair-prisen i 1991, blev startskuddet til succes givet. Dyson udvikler nu ikke kun støvsugere, men også håndtørrere og luftblæsere.

Brug for Dyson reservedele? Vi hjælper dig gerne videre!

Fiyo har leveret reservedele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine apparater i og omkring hjemmet siden 1978. Vi pakker dine reservedele omhyggeligt og sender dem derhen, hvor du ønsker at modtage dem. Du kan trygt betale med næsten alle gængse elektroniske betalingsmidler, som f.eks. Paypal og iDeal. Og hvis du ikke finder den del eller det tilbehør, du leder efter? Vi har et team af produkteksperter klar til at besvare dine spørgsmål eller finde det svære at finde produkt, som vi ofte kan bestille specielt til dig via vores mange leverandører. Stil os bare et spørgsmål, og vi finder ud af det for dig!

Fiyo, den online reservedelsbutik

Hos os finder du det mest komplette online tilbud af reservedele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine elektroniske apparater i og omkring hjemmet. Bare de ting, du selv kan installere eller udskifte. Hvis du passer godt på dine apparater, kan du få meget mere ud af dem.
Med god vedligeholdelse, reparationer eller opgraderinger forlænger du levetiden på dine apparater, udvider du anvendelsesmulighederne og sparer tid og penge. Og hvem ved, måske overrasker du dig selv og finder ud af, at du også synes, det er sjovt.
Fiyo tror på, at alle kan gøre dette. Med Fiyo kan du klare det sammen!