Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Dyson dele og tilbehør

Dyson spare parts

Dyson dele og tilbehør

Det britiske støvsugerfirma Dyson er blevet et af de mest populære i Storbritannien. De poseløse Dyson støvsugere er blevet et symbol på pålidelighed, ydeevne af høj kvalitet og konsistens. Fra Dyson Animal til deres håndholdte modeller, har de alle specialiserede dele og funktioner til hver model, der gør dem til den perfekte rengøringspartner til dine behov og krav. Når dit turbobørstehoved går i stykker, kan hunde- eller kattehår ophobes i dit hjem, eller hvis dine filtre – ved hyppig rengøring – hurtigt bliver tilstoppede, kan effektiviteten falde og endda skabe en brandrisiko. Derfor er pleje og vedligeholdelse afgørende for din elskede rengøringsven.

Hvilken Dyson-enhed har du?

For at finde de rigtige dele til dit Dyson-produkt i vores butik, skal du kende din enheds model. Ovenfor finder du alle Dyson-modeller, vi understøtter, og blot ved at klikke på din modeltype vil du komme til de dele, der er kompatible med netop din Dyson.

Alternativt kan du søge efter dit modelnummer. Dit modelnummer består af en kombination af tal og bogstaver, som normalt kan findes på bagsiden eller i bunden af din enhed på typemærkaten eller -pladen eller i brugervejledningen. Når du har fundet nummeret, skal du indtaste det i "Søg"-linjen for at se de Dyson-dele, der er kompatible med din enhed.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele med omhu og sender dem til den adresse du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de gængse elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så du er velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!