Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Electrolux reservedele

 Electrolux parts and accessories

Alt til Electrolux

Det svenske mærke Electrolux er en global leder inden for husholdningsapparater. I Fiyo.dk's webshop finder du et bredt udvalg af Electrolux dele, lige fra komfurer til køleskabe og emhætter og støvsugere.

Hvilket Electrolux-apparat har jeg?

For at finde de rigtige dele til dit Electrolux-produkt i vores butik, skal du se efter modelnummeret på din enhed. Dette nummer består af forskellige tal og bogstaver og kan for det meste findes på typemærkaten eller pladen. Dette findes ofte på bunden eller på bagsiden af din enhed. Har du fundet nummeret? Indtast det i venstre kolonne og klik på "Søg". Du vil kun se de dele af Electrolux, der er knyttet til din enhed.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine hvidevarer i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele med omhu og sender dem til den adresse, du har valgt. Du kan betale sikkert med stort set alle de gængse elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!