Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Bordsav reservedele og tilbehør

Din bordsav

Det mest iøjnefaldende udstyr i enhver træarbejders værksted, men lad det ikke skræmme dig, er bordsaven den bedste, når det drejer sig om at gøre noget, der er relateret til træ, den har bogstaveligt talt ubegrænsede anvendelser. Hvis du har brug for at save træ og skære det ned i størrelse, er din bedste mulighed at gå med bordsaven. Stiksave, rundsave og endda den storslåede båndsav vil ikke være så præcise som bordsaven. Vi ønsker ikke at bruge en bunke fodlister, filler og tape for at skjule vores dårlige arbejde, derfor er bordsave vigtige. De vil give dig præcisionen, alsidigheden, og hvis du viser dem lidt kærlighed og omsorg, kan du forlænge deres levetid og anvendelser.

Hvad hvis min bordsav er i stykker?

Vi vil have vores apparater til at holde evigt og ikke have nogen problemer imellemtiden, men det er selvfølgelig umuligt. Du kan ikke beskytte din maskine mod slid, men med korrekt vedligeholdelse og smarte reparationer kan du få flere anvendelsesmuligheder ud af den. Fra savklingen til kontakten har Fiyo et stort udvalg af tilbehør og reservedele til din trofaste maskine. Faktisk, hvis du oprigtigt vil have, at selve maskinen holder, skal du være klar til at slibe og om nødvendigt udskifte savklingerne, når de slides. Du får udført arbejdet hurtigere og får mere præcise resultater, når savklingen er skarp. Så tøv ikke med at kontakte os for alle de dele, du har brug for, vi hjælper gerne.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!