Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Reservedele og tilbehør til høvle

Høvl - Afslutning uden besvær

Alle, der har brugt en høvl før, er enige om, at i forhold til save og slibemaskiner er høvlen det bedste værktøj til at afslutte dit træarbejde. Den kan bruges til at glatte og forfine skabe, døre og andre træoverflader.

Din høvl

Hos Fiyo handler det om at reparere dine enheder selv og endda før det at anvende gode vedligeholdelsespraksisser, som vil hjælpe med at forlænge levetiden på din maskine.

For at sikre, at din høvl er i god stand og klar til brug, når du har brug for den, er det altid en god idé at sikre dig, at du tjekker kulbørsterne og udskifter dem, så snart de er mindre end 1/4 tomme lange. En støvudsuger og en kompressor er også gode tilføjelser til din liste over reservedele og tilbehør, fordi de hjælper med at fjerne affald og andre partikler fra skærehovedet og overfladen af maskinen.

Reservedele og tilbehør

Uanset om du har brug for reservedele til din høvl for at have dem ved hånden, når du har brug for dem, eller om du leder efter en del til at reparere din høvl, er du kommet til det rette sted. Vi har reservedele og tilbehør fra mærker som Bosch. Alt hvad du behøver at gøre for at finde delen til din maskine er at vælge mærket og derefter indtaste modelnummeret. Alle de produkter, vi har til rådighed til din maskine, vil blive vist.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret reservedele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du vælger. Du kan betale sikkert med næsten alle almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produktexperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også genbestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så tøv ikke med at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan klare det. Du kan gøre det!