Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Emhætte reservedele og tilbehør

Alle emhættemærker (fra A til Z)

Emhætte reservedele og tilbehør

Emhætten udfører lydløst sit job dag ind, dag ud, og er et af de mest brugte apparater i dit hjem. Når du arbejder hårdt på at holde damp og lugte ude af dit køkken, kræver det - naturligvis - regelmæssig rengøring og vedligeholdelse. Fedt bygger let sig op og bliver svært at fjerne. Nogle gange er det simpelthen bedst at udskifte dele af emhætten. Vi lagerfører en hel række dele til mærker som Pelgrim, Whirlpool, AEG, og mange andre.

Hvad er modelnummeret

Du skal bruge modelnummeret for at finde de rigtige dele til din maskine. Dette modelnummer består af en række figurer eller en kombination af bogstaver og tal (også kendt som E-nummer). Det varierer fra apparat til apparat, hvor du kan finde typemærkaten/-pladen. På emhætter er den ofte placeret på ydersiden eller på de udvendige luftgitre. Når du har fundet nummeret, skal du indtaste det i søgefeltet for kun at se de dele, der er kompatible med dit apparat.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!