Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Excentersliber reservedele og tilbehør

Excentersliber: Du får det bedste fra begge verdener!

Disse maskiner kombinerer både pudsemaskinens rotation med deltasliberens vibrerende virkning. Selvfølgelig kan du altid bruge din pudsemaskine til de ekstra finesser, mens deltasliberen kommer ind i de sværeste hjørner. Du har dog muligvis bemærket, at dine almindelige slibemaskiner nogle gange efterlader hvirvelmærker, men fordelene ved at bruge excentersliberen er, at den giver dig en glat finish. Dette er alt takket være kombinationen af de vibrerende og roterende kræfter, der får slibepuderne til hurtigt og kraftigt at glatte ud, fjerne materiale eller hvad du vil have væk.

Reservedele og tilbehør

Hvis du har brug for nogle reservedele eller tilbehør til din excentersliber, er du kommet til det rigtige sted. Vi er den mest komplette online shop for produkter til dine apparater i og omkring huset. Vi har et bredt produktsortiment fra dine foretrukne producenter og mærker, herunder Bosch, Black and Decker, DeWalt, for blot at nævne nogle få. Tøv ikke, bestil dine slibepuderabrasive pads, støvudsugere, batteri og opladere og mere til din excentersliber nu. Hvis du gennemfører din ordre før 19:30, sender vi din pakke samme dag.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!