Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Fryer dele og tilbehør

Din fryer: Mere end bare FastFood

Det er skønt at komme hjem efter en hård dag og forkæle sig selv med velsmagende fødevarer som sprøde pommes frites, lækkert kyllingekød eller endda gå ud og friturestege en marsbar i dej - sikke en godbid! Nøglen til disse delikatesser er, at de alle er HURTIGE. Det er bare mad der er hurtig, enkel og let uden at gå på kompromis med smagen og uden besvær.

Hvordan opnås dette? Ganske enkelt, med din troværdige fryer. Mulighederne er uendelige, med mere kreative måder at lave hele måltider, nye retter og godbidder, ved du, at din fryer er et mere end praktisk værktøj, der kan hjælpe dig med at tilberede alt fra hjemmelavede churros til din egen lørdag aften "take-away". Med det siger det sig selv, at hvis noget skulle gå i stykker, ville madlavning bare ikke være lige så let eller sjovt længere. Derfor har vi på Fiyo.dk et udvalg af reservedele - samt specielt tilbehør til at udvide dine stegemuligheder - så du kan komme i gang igen med dit liv, med din trofaste fryer ved din side igen.

Så sørg for at tjekke vores produktsortiment, for uanset om du leder efter en ny fryer kurv, låg, eller bare tænd/sluk-kontakten switch, forsøger vi at tilbyde det største og bedste produktsortiment på nettet.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!