Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Geringssav reservedele og tilbehør

Geringssav

Dette er et af de mest præcise, hvis ikke det bedste elværktøj til at lave tværsnit på træplader. Dens kraftfulde motor driver en roterende rundsavklinge i korte kontrollerede bevægelser for at skære i et emne, der støttes af et styr. Det, der adskiller den fra en rundsav er, at den har et geringsindeks, som gør det muligt at ændre klingens vinkel i forhold til styret, der støtter emnet. Nogle mennesker, der er nye i gør-det-selv, har fundet det let at arbejde med geringsaven, fordi emnet holdes nede af styret, mens savhovedet bevæger sig.

Sikkerhed først.

Hos Fiyo.dk handler det om at reparere ting selv. Sikkerheden er imidlertid meget vigtig, når du udfører dine gør-det-selv-projekter, især når du håndterer maskiner med kraftige motorer og skarpe metalklinger som geringsaven.

  • Brug sikkerhedsbriller og høreværn, når du betjener en geringssav.
  • Sørg altid for at holde fingrene mindst 15 cm. fra savklingens retning.
  • Ræk aldrig ind under klingen, mens den drejer. Vent på, at klingen stopper helt, før du forsøger at løfte maskinen.

Reservedele og tilbehør

Følg altid producentens vejledning, når du køber reservedele og tilbehør til dine maskiner. Det er god praksis at udskifte dele af din geringssav som savklingen fordi en sløv og slidt klinge vil belaste maskinens motor, og før du ved af det, skal du købe en helt ny maskine. For ikke at nævne, en skarp savklinge vil give de bedste resultater og få arbejdet til at gå hurtigere.

For at finde reservedele og tilbehør, der er kompatible med din geringssav, skal du vælge mærket og derefter indtaste typenummeret på din geringssav, dette står normalt på maskinen. Når du har gjort dette, vises alle de produkter, vi har til din geringssav.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!