Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Græstrimmer reservedele og tilbehør

Græstrimmeren: finjuster din have

Din have skal muligvis gøres vinterklar, eller måske kan den bruge en ordentlig vedligeholdelse, din græstrimmer er en vigtig del af din havepleje.

Græstrimmer eller buskrydder?

Et spørgsmål, som mange kunder stiller os, er, hvad forskellen mellem en græstrimmer og en buskrydder er. Disse enheder er utroligt ens og bruges til lignende formål. Den største forskel er, at en græstrimmer bruges til præcis trimning af steder, der kræver finjustering. Hvor en buskrydder er til virkelig tunge opgaver, beregnet til større overflader, tykt træ og andre tilgroede pletter, bruges græstrimmeren til at skabe skarpe kanter og til omhyggeligt at skære rundt om blomsterbede, havedekorationer og hegn. Så hvis det skal gøres med præcision, skal du bruge den meget lettere og mindre kraftige græstrimmer.

Græstrimmer reparation

Enhver, der er stolt af deres have, tager naturligvis også kærlig pleje af deres græstrimmer. Så hvis den ikke fungerer så godt længere, eller hvis knivene er blevet sløve eller andre dele skal udskiftes, tilbyder Fiyo en lang række reservedele og tilbehør til din græstrimmer. Du vil hurtigigere nyde det fintskårne græs igen, end du havde forventet. Alt det kræver er et par klik omkring kategorierne ovenfor. Vi sender din ordre hurtigt og sikkert til dig.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!