Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Højtryksrenser reservedele og tilbehør

Vælgtdin højtryksrensermærke

Højtryksrenser reservedele og tilbehør

Fra starten i 50'erne med Alfred Karcher viste højtryksrenseren sig at være mere effektiv end de dengang foretrukne damprensere. Karcher er fortsat det førende mærke inden for højtryksrensere, idet deres rengøringsudstyr bruges overalt, fra rengøring af præsidentens portrætter på Mount Rushmore til at hjælpe med at rense omgivelser og udstyr inden for kultur og sport.

Fiyo.dk sigter mod at levere et omfattende udvalg af Karcher højtryksrensere til at hjælpe med at forlænge nytten af denne fantastiske enhed. Hvis der er noget galt med din maskine, er vi her for at hjælpe med vores udvalg af reservedele. Hvis du blot vil se, hvordan du kan udvide din maskines muligheder, kan du tjekke vores tilbehør og se dine rengøringsmuligheder udvidet ti gange. Vi tilbyder også en række Karcher rengøringsprodukter, der optimerer din rengøring, så du ikke behøver at lægge hårdt arbejde i det.

Du skal bruge modelnummeret (type) for at finde de rigtige dele til din enhed. Dette findes normalt på typemærkaten/-pladen på siden eller bagsiden af din maskine eller i brugervejledningen. Når du har fundet dette, for at se delene kun kompatible med dit apparat, skal du blot bruge vores søgeværktøj til venstre.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!