Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Hoover reservedele

Hoover spare parts

Hoover

Det amerikanske selskab Hoover har altid været en stor spiller i støvsugerverdenen, hvor størstedelen bruger Hoover som et synonym for ethvert støvsugermærke. For mere end 100 år siden var det Murray Spanglers genialitet, der begyndte på opfindelsen af en "sugekost", som han kaldte det. På grund af sit job som pedel og hans astmatilstand forårsagede manuel fejning ham helbredsproblemer, som han var fast besluttet på at stoppe. Og det var her virksomheden begyndte. Hoover-støvsugeren blev et vigtigt husholdningsapparat, og nu har Hoover forgrenet sig til fremstilling af andre apparater til hjemmet. For at hjælpe med at pleje dine Hoover-apparater er Fiyo.dk her for at hjælpe med vores brede udvalg af Hoover-dele og tilbehør.

Hvilken Hoover-enhed har du?

For at finde de rigtige dele til dit Hoover-produkt i vores butik skal du kigge efter modelnummeret på din enhed. Dette nummer består af en kombination af tal og bogstaver, der normalt kan findes nederst eller bag på din enhed på typemærkaten/-pladen eller i brugermanualen. Når du har fundet nummeret, skal du indtaste det i "Søg" -linjen for at se Hoover-dele, der er kompatible med din enhed.

Hvis du har brug for mere hjælp til at finde din type eller modelnummer, kan du besøge vores guide til at finde dit typenummer til dit specifikke apparat.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!