Hvidevarereservedele

Hvad er hvidevarer?

Hvidevarer er en samlebetegnelse, der anvendes til en bestemt gruppe elektroniske apparater. Disse hvidevarer anvendes i mange husholdninger. Elektronisk husholdningsudstyr, der betragtes som hvidevarer, inkluderer f.eks. en koleskab eller en fryser, eller en vaskemaskine eller tørretumbler. I specialbutikker for hvidevarer finder du alle disse apparater, ligesom f.eks. en kaffemaskine eller andre husholdnings- eller køkkenapparater.

Hvorfor hedder det hvidevarer?

Der er en meget enkel historisk grund til, at disse husholdningsapparater kaldes hvidevarer. Traditionelt set var mange af disse apparater nemlig hvide i farven. I dag kan du købe nogle hvidevarer som f.eks. et køleskab eller bestemt en kaffemaskine i alle mulige farver (en vaskemaskine er dog normalt stadig hvid, fordi forbrugerne foretrækker det), men navnet hvidevarer fortsætter med at gælde for al dette husholdningsudstyr. Mærkeligt nok finder du også en støvsuger blandt hvidevarerne, selvom hvid aldrig rigtig har været en almindelig farve for disse nyttige rengøringsapparater.

Andre kategorier end hvidevarer

Der er stadig to store kategorier for elektronisk udstyr at finde i det hollandske sprogområde: Bruunvarer og gråvarer. Under brugsvare forstås især lyd- og videoapparater, og dette navn stammer som en tydelig modpart til termen hvidevarer fra det faktum, at disse apparater tidligere primært havde en mørkebrun ydre beklædning (normalt træ). Gråvarer er en nyere term i dette elektroniske farvespektrum og bruges til computere og andet informations- og telekommunikationsudstyr.

Specialist i hvidevarer reservedele

Fiyo fokuserer primært på at tilbyde reservedele og tilbehør til hvidevarer. Vi ved, hvor uundværlige mange af disse apparater er i hjemmet og køkkenet, og hvor irriterende det er, når et hvidevarer går i stykker. Fordi vi allerede smider så meget ud, mener Fiyo, at et defekt apparat ikke behøver at betyde afslutningen på dets hvidevareliv. Mange apparater kan nemt, hurtigt og normalt meget billigt repareres selv. Det er normalt bare et spørgsmål om at finde det rigtige mærke og modelnummer for dit hvidevarer, bestille reservedelen med et enkelt klik og derefter udskifte den defekte del. Inden du ved af det, har du igen flere års glæde af dit husholdningsapparat, og det, mens det ellers ville være endt på bunken af kasserede hvidevarer på lossepladsen!

Bestil hvidevarer reservedele

Selvfølgelig kan vi ikke levere alle hvidevarer reservedele, men vi gør vores bedste. Derfor samarbejder Fiyo med mange andre leverandører og i mange tilfælde endda med hvidevarer producenterne selv. På den måde kan vi tilbyde dig dine ønskede hvidevarer reservedele til en behagelig pris, og du kan være sikker på, at din del vil være den rigtige til dit apparat. For husstande, der skal tænke lidt mere på budgettet, tilbyder vi desuden alternative højkvalitets hvidevarer reservedele, som du nogle gange kan købe til halvdelen af prisen på den originale del eller endda mindre. Så kig altid i vores sortiment, hvis du har planer om at bestille en specifik hvidevarer reservedel.

Reparer selv

Det er ikke altid en god idé at reparere dit hvidevareapparat selv. Nogle dele af et hvidevarerapparat er meget følsomme og bør ses af en hvidevaremontør. Er en montør for dyr for dit budget? Gå forbi og bed om hjælp eller rådgivning fra din reparatør i et såkaldt Repair Café. Der er frivillige med den nødvendige tekniske erfaring (ofte hvidevaremontører, der er gået på pension og keder sig lidt), som kan give dig alle mulige reparationstips.

Har du brug for hvidevarer reservedele? Fiyo hjælper dig gerne videre!

Fiyo har leveret reservedele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine apparater i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine reservedele omhyggeligt ind og sender dem, hvor du vil modtage dem. Du kan betale sikkert med næsten alle almindelige elektroniske betalingsmidler, såsom Paypal og Klarna. Og kan du ikke finde den del eller det tilbehør, du leder efter? Vi har et team af produktspecialister klar til at besvare dine spørgsmål eller søge efter det svære at finde produkt, som vi ofte kan bestille specielt til dig via vores mange leverandører. Stil os bare et spørgsmål, og vi undersøger det for dig!

Fiyo, den online reservedelsbutik

Hos os finder du det mest omfattende online udvalg af reservedele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine elektroniske apparater i og omkring huset. Bare de ting, du selv kan installere eller udskifte. Hvis du passer godt på dine apparater, kan du få meget mere ud af dem.
Med god vedligeholdelse, reparationer eller opgraderinger forlænger du levetiden på dine apparater, udvider anvendelsesmulighederne og sparer tid og penge. Og hvem ved, måske overrasker du dig selv og finder det endda sjovt.
Fiyo tror på, at alle kan klare det. Med Fiyo kommer du derhen sammen!