Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Ikea reservedele

Reservedele og tilbehør til Ikea apparater

Det svenske firma Ikea er kendt for sine skabe, hjemmedekoration, møbler og køkkener. Men vidste du, at Ikea også tilbyder en række husholdningsapparater? Fra indbygget udstyr i køkkener til Ikea vaskemaskiner og tørretumblere. Selvom Ikea er budgetvenligt, vil du selvfølgelig nyde dine apparater i lang tid. Derfor er det vigtigt at vedligeholde dine Ikea-apparater og nogle gange erstatte dele.

Men frygt ikke! Det handler ikke om træpropper eller poser med skruer. For de kvalitetsbevidste Ikea apparater tilbyder vi et specielt sortiment af (reserve) dele. Uanset om det er til din emhætte, fryser, kaffemaskine, komfur & kogeplade, køleskab, mikrobølgeovn, ovn, eller opvaskemaskine, har vi det, du har brug for.

For at finde ud af, hvilken Ikea-enhed du har, skal du se på typeskiltet eller typestickeren. Dette findes normalt på siden, bunden eller bagsiden af enheden. Eller indeni døren (hvis der er en dør). På denne typesticker eller typeskilt finder du et E-nummer, der består af flere tal og bogstaver. Skriv dette nummer ned og søg det på vores hjemmeside for at finde de relevante dele til din enhed.

Har du brug for Ikea dele? Fiyo.dk hjælper dig gerne videre! Siden 1978 har Fiyo leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine apparater i og omkring huset. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem, hvor du vil have dem. Og hvis du ikke finder den del eller det tilbehør, du leder efter, har vi et team af produktspecialister klar til at besvare dine spørgsmål eller finde det produkt, du leder efter.

Med den rette vedligeholdelse, reparationer eller opgraderinger kan du forlænge levetiden på dine apparater, udvide deres anvendelser og spare tid og penge. Og hvem ved, måske finder du det endda sjovt. Hos Fiyo tror vi, at alle kan gøre det. Med Fiyo kommer du igennem det sammen!