Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Karcher dele

 Kärcher parts and accessories

Kärcher højtryksrenser

Kärcher er naturligvis verdenskendt for deres industrielle højtryksrenser designet til hjemmebrug. Denne kraftfulde maskine er nu meget anvendt til at få biler til at skinne, rydde indkørsler og holde terrasser rene. Merværdien af en Kärcher højtryksrenser til dit hjem er ikke at undervurdere. Hvis noget skulle gå galt med din elskede maskine, så er Fiyo.dk her for at hjælpe. Heldigvis er Kärcher højtryksrenseren nem at reparere, og vi har et væld af originale Kärcher-dele til konkurrencedygtige priser på vores side.

Kärcher Støvsuger

De færreste er klar over, at Kärcher også producerer en kraftig, højkvalitets støvsuger, der matcher højtryksrenserens niveau. For at hjælpe med at holde dit hus pletfrit er vi her for at give dig en bred vifte af produkter for at holde din Kärcher-støvsuger kørende. Uanset om du har brug for en støvsugerpose, håndtag eller dyse, så er vi her for at hjælpe.

Kärcher rengøring og vedligeholdelse

Kärcher producerer også en række rengørings- og vedligeholdelsesudstyr til brug i hjemmet. Hos Fiyo.dk finder du et bredt lager af komponenter, der kan hjælpe med at vedligeholde dit apparat, hvad enten det er din dykpumpe, gulvrenser eller vinduesvasker. Vi tilbyder også en række tilbehør, der kan gøre dine apparater dobbelt så nyttige. Hvad med et strygejern, som du kan tilslutte til din damprenser? Eller en fuld terrasserens til din højtryksrenser? Disse ting kan alle findes i vores sortiment af Kärcher reservedele og tilbehør.

Hvilket Kärcher-apparat har du?

For at finde de rigtige dele til dit Kärcher-produkt i vores butik, skal du kigge efter dit apparats modelnummer. Dette nummer består af en kombination af tal og bogstaver, som normalt kan findes i bunden eller på bagsiden af dit apparat på typemærkaten eller -pladen eller i brugervejledningen. Når du har fundet nummeret, skal du indtaste det i "Søg"-linjen for at se de Kärcher-dele, der er kompatible med dit apparat.

Hvis du har brug for mere hjælp til at finde din type eller modelnummer, kan du besøge vores guide til at finde dit typenummer for dit specifikke apparat.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine hvidevarer i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele med omhu og sender dem til den adresse, du har valgt. Du kan betale sikkert med stort set alle de gængse elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!