Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

KITCHENAID reservedele

KitchenAid reservedele og tilbehør hos Fiyo

Hos Fiyo tror vi på, at folk kan få mere ud af deres apparater. Det betyder ikke kun at udnytte deres funktioner optimalt, men også forlænge levetiden af disse apparater. Hvordan? Ved at reparere dem, vedligeholde dem og forbedre dem. Og til alle dine KitchenAid-apparater har vi præcis det, du har brug for: fra reservedele og tilbehør til vedligeholdelsesprodukter og forbrugsvarer.

KitchenAid køkkenmaskine og mixer reservedele

KitchenAids køkkenmaskiner og mixere er ikke kun en fryd for øjet, men også kraftfulde hjælpemidler i køkkenet. Men selv de bedste apparater kan blive slidte eller beskadigede. Uanset om du har brug for en ny KitchenAid bolske, en piskeris eller en dejkrog til din KitchenAid køkkenmaskine, har Fiyo det hele. Og med vores reservedele kan du få din enhed til at fungere som ny på ingen tid.

Mærket KitchenAids historie

KitchenAid er et amerikansk mærke, der har eksisteret siden 1914. Startet med en mixer specielt til bagerier, har mærket udviklet sig til en favorit blandt både professionelle kokke og hjemmekokke. Med et bredt udvalg af køkkenapparater står KitchenAid synonymt med kvalitet og holdbarhed.

Forskellige KitchenAid-apparater og matchende reservedele

I verden af køkkenudstyr er KitchenAid kendt for sin kvalitet og holdbarhed. Tag f.eks. KitchenAids emhætter, der er præcist designet til effektivt at fjerne madlugt. Og hvis du nogensinde har brug for en erstatning for en KitchenAid-emhættefilter eller en pære, så står Fiyo klar med de essentielle reservedele for at få din emhætte til at fungere optimalt igen.

På de varmeste sommerdage er der intet så forfriskende som et køligt hus. KitchenAids klimaanlæg sørger for det. Og hvis du nogensinde har brug for en erstatningsfjernbetjening eller filter, har Fiyo alt, hvad du behøver, for at holde din aircondition i topform.

For dem, der gerne vil opbevare deres mad i længere tid, er en velfungerende fryser afgørende. Fiyo forstår dette og tilbyder derfor skuffer, termostater og andre afgørende reservedele til din KitchenAid-fryser. Og hvis du elsker at lave mad, uanset om du har en gas- eller elektrisk komfur fra KitchenAid, sørger Fiyo for, at du altid har de rigtige brændere, knapper og mere ved hånden.

At holde din mad frisk er en leg med KitchenAids køleskabe. Og hvis noget går i stykker, har Fiyo altid de rigtige hylder og dørpakninger klar til dig. For kaffeelskere er der intet bedre end at starte dagen med en kop kaffe fra din KitchenAid kaffemaskine. Og hvis du nogensinde har brug for en erstatningskande eller filter, så har Fiyo dig dækket.

KitchenAids mikrobølgeovne er der for de øjeblikke, hvor du hurtigt skal opvarme din mad eller tilberede et måltid. Og med Fiyos brede udvalg af reservedele, fra drejeskiver til mikrobølgeovnlamper, er din mikrobølgeovn altid i topform. For bagelskere er KitchenAids ovne en drøm. Uanset om du vil bage, grille eller stege, og hvis du nogensinde har brug for reservedele, har Fiyo præcis det, du leder efter.

Opvasken er for mange en irriterende opgave, men takket være KitchenAids opvaskemaskiner er det fortid. Og hvis du nogensinde har brug for stativer eller sprayarme, sørger Fiyo for, at din opvaskemaskine kører smidigt igen. Endelig er KitchenAids vaskemaskiner og tørretumblere uundværlige for en ren og frisk garderobe. Og med Fiyos brede udvalg af reservedele, fra remme til pumper, forbliver dit tøj altid i perfekt stand.

Uanset om du er en entusiastisk hjemmebagere eller bare elsker at lave mad til din familie, er du altid garanteret topkvalitet med KitchenAid-apparater. Og hvis noget går galt, er Fiyo der for at hjælpe dig med et bredt udvalg af reservedele og tilbehør. For hos Fiyo tror vi på, at du kan få mere ud af dine apparater. Reparér, vedligehold og forbedr med Fiyo!

 

KITCHENAID reservedele ✔ Sikker betaling efter levering ✔ Din specialist siden 1978