Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Klippemaskine reservedele og tilbehør

Klippemaskine eller trimmer, forskellen

En trimmer er et lille, smidigt apparat, der giver dig mulighed for at udføre præcisionsklipning på dit hår. En klippemaskine ligner en trimmer, men er et større apparat med en stærkere motor. Klippemaskiner er specielt beregnet til at klippe tykt og langt hår, som håret på dit hoved eller dit skæg. Klippemaskinen er virkelig den kraftige variant af en trimmer, der bruges til at barbere store mængder hår af. Længden, som klippemaskinen klipper håret, bestemmes med tilbehør, du placerer på klippemaskinen, f.eks. en kam. Der er mange måder at bruge en klippemaskine til endda at klippe håret i etager, skifte mellem små kamme og gradvist bruge en større.

Hvornår skal man bruge klippemaskine?

Vores råd: Brug aldrig en trimmer, hvis du vil klippe større mængder hår. Klippemaskinen er mere kraftfulde og specielt designet til denne type klipning. En klippemaskine er også bedre beskyttet mod det lange hår. En trimmer kan ikke håndtere langt hår og vil rykke i det, hvilket er smertefuldt for den person, der bliver klippet. Det er selvfølgelig helt muligt at kombinere trimmere med klippere, hvis du først lader klippemaskinen gøre det hårde arbejde, og derefter bruger trimmeren til præcisionsfinishen.

Klippemaskine dele og tilbehør

Fiyo.dk tilbyder reservedele og nyttigt tilbehør til en række populære klippemaskiner, så du kan udnytte din praktiske hårklipper fuldt ud. Bare se i kategorierne ovenfor, eller vælg direkte mærket på din klippemaskine og se vores tilbud til det mærke eller den specifikke type.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!