Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Køleskab dele og tilbehør

Alle køleskabs mærke (fra A til Z)
cheese kept cool by your fridge

Køleskab dele og tilbehør

Køleskabet er et af de vigtigste apparater i husstanden. Faktum er, at det holder vores mad frisk længere. Livet kan blive meget svært, hvis dit køleskab er gået i stykker.

Køleskab er hårdt belastet med hensyn til arbejdsindsats. De kører 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Køleskabe fra populære mærker som Samsung, Hotpoint, og Siemens, er alle af høj kvalitet, men desværre er intet apparat upåvirket af slid, revner, skader eller endda brud. Dele, der er stærkt belastet, slides mere, f.eks. termostaten og tætningen. De rigtige køleskabsdele til reparation af dit køleskab findes på Fiyo.dk. Det kan være, at dit dørhåndtag er knækket, eller lyset er holdt op med at fungere, men du kan bestille nu og løse problemet selv.

Køle-frysere

Der findes forskellige typer køleskabe. Mange har både køleskab og fryser og er en lidt anden enhed. Heldigvis har vi alle de nødvendige komponenter til køleskab-fryser kombinationer samt det almindelige køleskab. Vi lagerfører også visse komponenter til de større køleskabe i amerikansk stil, så dit køleskab kan bringes tilbage til kørende stand.

Hvis der er noget galt med dit køleskab, men du ikke er sikker på, hvad der præcist er galt, eller hvordan du løser problemet, så tag et kig på vores reparationsråd sektion for at se, om vi kan hjælpe dig med at få dit køleskab tilbage til at holde din mad friskere i længere tid.

Hvilket køleskab har du?

For at finde de rigtige dele til dit køleskab i vores butik, skal du kigge efter modelnummeret på din enhed. Dette nummer består ofte af en kombination af tal og bogstaver og findes mest på modeletiketten/-pladen. Disse sidder ofte på bagsiden af dit køleskab eller på indersiden. Hvis du har problemer med at finde dit type nummer, kan du se vores praktiske guide her. Når du har fundet nummeret, skal du indtaste det i venstre kolonnen søgning for at se resultaterne for dele, der kun er kompatible med din enhed.

Vi kender dit køleskabs betydning for dit hjem, og derfor tilstræber vi at hjælpe så meget som muligt. Med dette følger en hurtig service. Så hvis du afgiver din ordre i dag før 19.30, vil vi sikre, at dine dele bliver sendt samme dag.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!