Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Krups dele

Krups reservedele og tilbehør

Krups reservedele

Krups laver unikke køkkenmaskiner samt andet husholdningsudstyr. Krups er især kendt for deres forskellige kaffemaskinemodeller og deres forskellige vandhaner.

Krups og Nescafé: Dolce Gusto

Krups kaffemaskine er også slået sammen med Nescafé. Disse umiddelbart genkendelige kaffemaskiner sælges under mærket Dolce Gusto. For specifikke Dolce Gusto -komponenter, klik her for vores Dolce Gusto-dele og tilbehør.

Krups Nespresso

Hvis du specifikt leder efter reservedele til din Nespresso kaffemaskine fra Krups, kan vi henvise til vores Nespresso reservedele og tilbehør.

Hvilket Krups-apparat har jeg?

For at finde ud af, hvilken Krups-maskine du har, skal du se på typeskiltet eller typemærkaten. Denne sidder normalt på siden, bunden eller bagsiden af enheden eller på indersiden af døren (hvis den findes). Denne type etiket eller plade er et E-nummer, der består af flere tal og bogstaver. Noter dette tal ned, og slå det op i venstre kolonne på denne side. Hvis du klikker på søgning, vises kun de Krups-dele, der er egnede til dit apparat.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret reservedele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine apparater i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine reservedele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!