Du klarer det

Fiyo er det eneste websted at gå til for det mest komplette produktsortiment til reparation, vedligeholdelse og brug af dine apparater i og omkring huset. Vi leverer de helt rigtige produkter for dig at bruge, installere og udskifte selv. Få det bedste ud af dine apparater!

you've got it | Fiyo

Sammen med Fiyo

Ved korrekt vedligeholdelse, reparation og opgradering af dine apparater hjælper du med at forlænge deres levetid og formål, og som en bonus sparer du tid og penge. Hvem ved, du overrasker måske dig selv og nyder at pusle med det.
Fiyo mener, at alle kan gøre det.

Et fundament af ekspertise

Fiyo startede i 1978 som en lokal reservedelsbutik. Med ekspertise hjalp vi kunder, der kom ind i vores butik med problemer, de måske havde haft med deres apparater. I 2006 lancerede vi vores websted, som har været ganske vellykket.

Vi hjælper dig med at gøre det selv

Med over 940.000 tilfredse kunder, i 2014, besluttede vi, at det var tid til en helt ny webshop. En online butik, der giver vores kunder en stressfri shoppingoplevelse, ved at gøre det let for kunden at finde den specifikke reservedel, tilbehør eller vedligeholdelsesprodukt, der passer til deres behov. Selvom Fiyo nu er i et stort lager, har vores filosofi om at hjælpe kunder med deres problemer ikke ændret sig. Det er indlejret i hver medarbejders hjerte.

Hvad står vi for:

Med over 10.000.000 produkter er vores mål meget klart: Alt til dit apparat.. Vi har et omfattende produktsortiment, der dækker flere mærker og apparater, og vi vil fortsætte med at udvide produktsortimentet. Uanset om det er at finde reservedele, tilbehør og/eller vedligeholdelsesprodukter til dine apparater, har vi dig dækket. Der er også mange produkter, som ikke er blevet lagt online endnu, så hvis du synes det er lidt svært at finde det produkt, du har brug for, er du velkommen til at kontakte os her.

Vi forstår vigtigheden af hurtig levering til vores kunder. Når du afgiver en ordre, er det naturligvis fordi du har brug for varerne til din enhed så hurtigt som muligt, hvilket er helt forståeligt. Derfor leverer vi hurtigt. Alle gennemførte ordrer (ordre afgivet og betaling modtaget) inden kl. 17.00 afsendes samme dag.

Fiyo handler om dig, kunden. Vi arbejder hårdt på at sikre, at du får en fantastisk shoppingoplevelse, fra at gøre vores websted let at navigere til at levere dine ordrer hurtigt samt løse eventuelle problemer og klager hurtigt. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.

FIYO FOR PROFESSIONELLE

Vi har også en bred vifte af dele og tilbehør til virksomheder. Dette omfatter mad- og cateringvirksomheder, industriapparater, vaskerier, industrikøkkener og mange andre. Se vores produktsortiment, se hvad Fiyo kan gøre for dig.