Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Miele dele og tilbehør

Miele parts and accessories

Miele dele og tilbehør

Som en virksomhed kendt for at producere kvalitetsprodukter, betragter folk ofte Mieles robusthed og pålidelighed som en nøglefaktor. At eje en Miele støvsuger, køleskab eller vaskemaskine er et sikkert bud på, at dit apparat er af høj kvalitet og holder længe. Men selv de bedste apparater har brug for pleje og vedligeholdelse, og det store brug, vi lader vores apparater udholde i moderne tid, betyder helt sikkert, at dele sandsynligvis går i stykker med tiden.

At have et bredt udvalg af Miele reservedele online betyder, at du blot kan bestille de reservedele eller tilbehør, du har brug for, blot med et klik på knappen. Uanset om det blot er et simpelt erstatnings støvsugerhåndtag, eller noget lidt mere kompliceret som kulbørsterne til din vaskemaskine, kan selvreparation af dine Miele-apparater faktisk være med til at spare dig for mange penge i det lange løb.

Vedligeholdelse af dine Miele-apparater er også afgørende, med specielle afkalkningsløsninger til din vaskemaskine og regelmæssig udskiftning af støvsugerposer og filtre der sikrer, at dine apparater kører med et optimalt effektivitetsniveau.

Hvilket Miele-apparat har du?

For at finde de rigtige dele og tilbehør til dine Miele-apparater skal du kende dit model (type)nummer. Dette sikrer, at den del, du vil bestille, er kompatibel med netop din model. Dette nummer består af en kombination af tal og bogstaver og kan findes et væld af steder afhængigt af det specifikke apparat.

Hvis du har brug for hjælp til at finde dit model (type) nummer, så besøg vores guide til at finde dit typenummer til dit specifikke apparat. Når du har fundet dit model (type) nummer, skal du søge med typenummerblokken til venstre på hver enhedsside.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine hvidevarer i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele med omhu og sender dem til den adresse du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de gængse elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!