Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Mikrobølgeovn reservedele

Alle mikrobølgeovnmærker (fra A til Z)

Mikrobølgeovn reservedele og tilbehør

Da næsten alle husstande har en mikrobølgeovn i deres køkken, er mikrobølgeovnen det ideelle apparat på grund af dets mange anvendelsesmuligheder. Optø hurtigt mad, genopvarm resterne fra i aftes eller lav endda en hurtig godbid med en cup-cake, er det åbenlyst ekstremt ubelejligt, hvis din mikrobølgeovn går i stykker.

Med så mange mærker og modeller i mikrobølgeovne skal du finde model (type) nummer for at finde de rigtige dele til dit apparat. Dette er normalt en kombination af bogstaver og tal og kan undertiden adskilles med en bindestreg (-) eller skråstreg (/). Oftest findes nummeret på typemærkaten eller et sted inde i eller bag på maskinen eller i brugervejledningen. Når du har modelnummeret, kan du søge efter dele, der kun er kompatible med dit apparat, med vores søgeværktøj til venstre.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!