Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Multiværktøj reservedele og tilbehør

Multiværktøjer

Dette er et oscillerende elværktøj, der kan drives af batterier eller lysnettet, og på grund af oscillationens lille vinkel har det en stor fordel ved ikke at slå som roterende elværktøj. Multiværktøjet er også perfekt til dem, der er nye i gør-det-selv, som har brug for et sikkert og alsidigt elværktøj. Størrelsen på multiværktøjet gør det perfekt til små og præcise opgaver i områder, der ikke er let tilgængelige. Dette elværktøj kan næsten alt, hvad de enkelte elværktøjer kan, alt du skal bruge er det rigtige tilbehør, og du er udstyret til at arbejde med ethvert materiale fra plast til murværk. Multiværktøjet kan skære og save, polere og slibe og endda bore med de rigtige redskaber.

Hvilket tilbehør er kompatibelt med mit multiværktøj

Du kan finde delen eller tilbehøret til din maskine ved at klikke på mærket på dit multiværktøj. Oversigten vil blive reduceret til det tilgængelige tilbehør og dele, vi kan tilbyde til netop det mærke. Derefter kan du vælge det typenummeret, der normalt ses på et lille skilt, på dit multiværktøj.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!