Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Multifunktion slibemaskine reservedele og tilbehør

Vælg dit multifunktion slibermaskinemærke

Multifunktion slibemaskinen: Din alt-i-en-slibemaskine.

Multifunktion slibemaskinen er præcis, hvad du forventer af en praktisk og alsidig maskine. Selvfølgelig kan du ikke sammenligne dens funktionalitet med maskiner som deltaslibemaskinen eller båndsliberen, men hvis du leder efter fleksibilitet, er multifunktion slibemaskinen din bedste løsning. Uanset om du har brug for at udjævne snævre hjørner eller bare ønsker at lægge sidste hånd på et stykke arbejde, er denne bærbare alt-i-én slibemaskine perfekt til dig.

Reservedele og tilbehør

Korrekt pleje af din enhed er altid god, fordi den hjælper med at forlænge maskinens levetid. Ingen maskine kan dog holde evigt, på et tidspunkt skal du muligvis reparere et par ting eller udskifte et par dele. For eksempel skal du muligvis udskifte batteri og oplader til din multifunktion slibemaskine, eller du skal bare have ekstra slibepuder i reserve, bare for at have dem ved hånden.

Hvordan finder jeg delen til min maskine?

Hvis du vil vide, hvordan du finder reservedele og tilbehør til din maskine, skal du først klikke på mærket. Listen reduceres til de tilgængelige reservedele, vi tilbyder til dette mærke. Derefter kan du gå videre og vælge dit modelnummer. Dette ses normalt på et lille skilt på din multifunktion slibemaskine.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!