Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Multisav reservedele og tilbehør

Eller vælg en kategori
lle multisavmærker (fra A - Z)

Multisav

Save er som boremaskiner, der er så mange typer og kategorier tilgængelige for brugere på forskellige færdighedsniveauer. Multisaven er praktisk og alsidig, ved blot at skifte savklingen kan overgangen fra at skære trægrene til at skære rør, gøres ubesværet.

Multisaven kan være et praktisk alternativ til andre mere kraftfulde værktøjer, og vi har reservedele og tilbehør til rundsav, stiksav, geringssav, og bordsave.

Hvilken multisav har jeg?

Hvis du vil vide, om varen eller tilbehøret passer til din specifikke multisav, skal du klikke på mærket på din multisav. Derefter reduceres udvalget til det tilgængelige tilbehør og dele, vi kan tilbyde til netop dit mærke. Derefter kan du vælge typenummeret. Dette typenummer står normalt på et lille skilt på din multisav.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!