Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Nilfisk reservedele

Replacement parts and accessories for Nilfisk

Nilfisk: Til de sværeste rengøringsjob

I begyndelsen af det tyvende århundrede fødtes det danske firma Nilfisk takket være elektriker P.A. Fisker. Takket være innovationen dengang, er vores liv blevet meget enklere i dag, med nem rengøring med en støvsuger eller højtryksrenser meget lettere end de opgaver, som mennesker stod over for tidligere. Nilfisk er nu en af de største aktører på markedet for apparater beregnet til rengøring og er også meget populær og kan varmt anbefales til industriel og kommerciel rengøring. Med anbefaling fra branchen ved du, at virksomheden leverer resultater af høj kvalitet, idet alle apparater er lette at bruge og efterlader dit hjem funklende rent.

Alt til Nilfisk-apparater

Som officiel reservedelsforhandler for Nilfisk, forstår vi, hvor vigtige dine Nilfisk rengøringsapparater er for dig og dit hjem. Uanset om det bare er en simpel støvsugerpose eller en specialiseret dyse til din højtryksrenser, stræber vi efter at have et stort udvalg af reservedele og tilbehør til så mange mærker og modeller som muligt, i håb om at hjælpe dig med at få dine trofaste rengøringsvenner tilbage i tip top stand.

Hvilken Nilfisk-enhed har du?

For at finde de rigtige reservedele til dit Nilfisk-apparat skal du bruge type (model) nummer. Dette tal består af en række tal eller en kombination af bogstaver og tal. For hver enhed er nummeret placeret et forskelligt sted, på typemærkaten eller typeskiltet. Nogle gange kan de være svære at finde. Læs her hvis du har problemer med at finde dit type nummer. Når du har fundet modelnummeret, kan du derefter søge efter de korrekte dele, der er specifikke for din maskine. Vælg dit modelnummer i venstre sidepanel, eller søg på nummeret med vores søgelinje for at fjerne de dele, der ikke er kompatible med din enhed.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!