Om Fiyo

Fiyo mener, at folk kan få mere ud af deres apparater. Vi vil give dig mulighed for at reparere, vedligeholde og opgradere dine apparater. Det er let og gavnligt både for dig og miljøet. Til det tilbyder vi alt til dine apparater: reservedele, tilbehør, vedligeholdelsesprodukter og forbrugsvarer. Begynd at få mere ud af dine apparater i dag.


Our history

Vores historie

I dag når Fiyo ud til millioner af mennesker i hele Europa. Mennesker, der har brug for reparation, vedligeholdelse eller forbedring af deres apparater. Men engang tilbage i 1978 startede det hele i en lille butik i Holland med ambitionen om at hjælpe andre med reparation af deres husholdningsapparater.


Læs mere om vores historie
Our culture

Vores kultur

Vores kultur er vigtig for os. Vi mener, at det er nøglen til at få succes, men også at tilbyde vores kunder, hvad de kan forvente af os. Det er ikke kun over for vores kunder, men også internt til vores kolleger. Vores kultur koger ned til tre centrale værdier. De beskriver, hvem vi er, og hvad vi står for.


Læs mere om vores kultur
Electronic garbage

Bæredygtighed

Fiyo og du har en vigtig rolle i at passe på vores planet. For mange apparater ender på affaldsbjerget. Vi som Fiyo vil give dig mulighed for at reparere dine apparater. Vi tilbyder også økonomisk støtte til Repair Cafe-fonden for at hjælpe dig med reparationer gratis. Vi tror på, at vi kan bidrage ved at tage sagen i egen hånd.


Læs mere om bæredygtighed