Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Opvaskemaskinedele

Alle opvaskemaskinemærker (fra A til Z)
 Dishwasher reservedele og tilbehør can be ordered at Fiyo.dk

Din opvaskemaskine

For nogle er opvaskemaskinen simpelthen et standard husholdningsapparat. Men for andre er opvaskemaskinen en tidsbesparende velsignelse, der hjælper med opvasken. At brugen af opvaskemaskiner stiger hurtigt, er ingen overraskelse. En automatisk opvaskemaskine hjælper til ved en lang række lejligheder; når man har gæster, efter et stort familiemåltid eller for bare at lade dig smide fødderne op efter en travl dag. Der kan ikke argumenteres for, hvorfor opvaskemaskinen nu bliver en fast del i de fleste køkkener.

Derfor kan det være meget irriterende, når din troværdige opvaskemaskine pludselig holder op med at fungere. For mange mennesker betyder det meget besvær, at gå tilbage til at vaske store læs op i hånden, endda dyre elektrikerregninger eller begynde at spare sammen til en ny. I mange tilfælde kan det imidlertid være relativt enkelt og billigt at udskifte eventuelle defekte dele. At reparere det selv kan virke skræmmende med den opfattede kompleksitet i en opvaskemaskine, men faktisk er dit apparat ret simpelt. Udskiftning af ødelagte komponenter i din opvaskemaskine kan nogle gange virkelig være besværet værd og kan resultere i, at du kan få din opvaskemaskine tilbage på arbejde uden at skulle betale en dyr regning.

Dele til næsten alle opvaskemaskinemærker

Det behøver ikke altid at være en vigtig mekanisk komponent - f.eks. en pumpe eller motor - der forårsager din ærgrelse med opvaskemaskinen. Nogle gange kan det bare være bestikkurven eller kurvens hjul. På Fiyo.dk har vi et stort udvalg af opvaskemaskindele samlet for din bekvemmelighed, for at hjælpe dig med at komme tilbage på sporet med dine daglige gøremål.

Hvilken opvaskemaskine har du?

For at finde de korrekte dele til din maskine er det vigtigt, at du slår din opvaskemaskines type eller modelnummer op. Du finder normalt dette nummer på typeskiltet, som kan placeres på indersiden af opvaskemaskinens dør, eller helt i bunden (under døren, næsten ved gulvet). Det kan også være placeret bag på maskinen. Model (type) nummeret - IKKE serienummeret - består normalt af (en kombination af) bogstaver og/eller tal, der undertiden er adskilt af en bindestreg (-) eller en skråstreg (/). Når du har fundet dette nummer, skal du blot indtaste det i søgelinjen i venstre kolonne på denne side for at se de dele, der kun er kompatible med din maskine.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!