Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Orbital sliber Reservedele og Tilbehør

Vælg dit mærke af Orbital sliber

Mennesker, der så dette, var også interesserede i:

Brugbare Tips

- Læs producentens vejledning inden brug.
- Lad Orbital sliber gøre arbejdet.
- Brug altid sikkerhedsbriller.
- Brug maske til beskyttelse mod affald/støv.

Din Orbital sliber: Ultra-glatslibning

En Orbital sliber er ikke et meget populært værktøj, men det skyldes kun, at at slibe træ ikke er den gennemsnitlige boligejers foretrukne gør-det-selv-aktivitet. Men hvis du har brug for den ekstra finish og afrunding af glatte kanter, er Orbital sliber det elektriske værktøj for dig. Denne maskine er let, fleksibel og vil give dig en fejlfri finish på dine slibeopgaver. Du kan bruge den som polermaskine, maling og fejl vil forsvinde som sne i solen.

Orbital sliber vs. Båndslibemaskine

Forskellen mellem slibemaskinen og andre slibemaskiner som båndslibemaskinen og den excenterslibemaskine kan være forvirrende. Hvad du behøver at vide er, at båndslibemaskinen er al aggression og hastighed, og du vil bruge den til de hårde opgaver som at slibe meget ru overflader. Den excenterslibemaskine er en hybrid mellem Orbital sliber og båndslibemaskinen, dens alsidighed er grunden til, at den ofte foretrækkes frem for de to nævnte ovenfor.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret reservedele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine apparater i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med næsten alle almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, har vi oprettet et hold af produktekspert til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også genbestille produktet fra en af vores leverandører. Vi er til din rådighed, så tøv ikke med at kontakte os med eventuelle spørgsmål.
Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du har det!