Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Overfræser reservedele og tilbehør

Overfræser: Skab smukke designs

For elegante resultater, når du arbejder med træ eller plast, er overfræseren det, du leder efter. Alt du skal gøre er at guide den i den rigtige retning for at skabe de smukkeste designs i træ til skabe, fodlister og meget mere. Du kan også bruge overfræseren til at skære riller i træ for at skabe fodlister til at skjule kabler og rør. Afhængigt af de bits, du har til din overfræser, kan du skabe ethvert design, du ønsker.

Jeg har brug for en ny sål til min overfræser

Fra reservedele som bitsæt, tilbehørssæt til udskiftningsdele som føringsskinnerne eller sålen, har vi en række forskellige produkter til din overfræser. Med blot et par klik kan vi få dine dele og tilbehør leveret til dig, så du kan afslutte dine projekter hurtigst muligt. Hvis du ikke er sikker på, hvilken del eller tilbehør der er kompatibel med din overfræser, kan du klikke på din overfræsers mærke. Rækken vil blive reduceret til alle de tilgængelige produkter til det pågældende overfræsermærke. Du kan også tilføje dit modelnummer, der normalt findes på en etiket, der sidder på dit apparat.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!