Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Ovn reservedele og tilbehør

Alle ovnmærker (fra A til Z)

Hjertet i køkkenet: Ovndele og tilbehør

Intet køkken er komplet uden en velfungerende ovn. Uanset om du skal tilberede dit aftensmåltid, bage en herlig sandkage, sprød hjemmelavet pizza eller være vært for gæster til en dejlig søndagssteg, er din ovn altid med dig, uanset hvad du vil forberede. Derfor kan det være en katastrofe, hvis noget går galt, og enhver madelsker vil fortælle dig, hvor umuligt det er at kun leve af mikrobølgeovnsretter.

Men stress ikke over at tro, at du nu bliver nødt til at vente, indtil du har råd til en helt ny enhed. Fiyo.dk er her for at hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er galt med din enhed, og om du blot kan udskifte en del, så du kan få tilberedt dine yndlingsretter igen.

Med så mange fabrikater og modeller af ovne, skal du finde model (type) nummeret for at finde de rigtige dele til dit apparat. Dette er normalt en kombination af bogstaver og tal og kan undertiden adskilles med en (-) eller en skråstreg (/). Oftest findes nummeret på typemærkaten eller pladen inde i eller bag på maskinen eller i brugervejledningen. Når du har modelnummeret, kan du søge efter dele, der kun er kompatible med dit apparat, med vores søgeværktøj til venstre.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!