Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Philips reservedele

Philips spare parts

Philips reservedele og tilbehør

Philips har været en berømt virksomhed i mange år, der har produceret kvalitetselektronik og belysning i mere end et århundrede nu. Da Philips-produkter bliver et så værdifuldt aktiv i vores daglige liv, kan udskiftning af defekte dele ikke bare hjælpe dig med at spare penge på at købe en ny enhed, men også hjælpe med at undgå de dumme situationer, hvor du står uden dine yndlingsapparater.

Philips personlig pleje produkter er ved at blive en vigtig forudsætning for vores dagligdag. Med et bredt udvalg af Philips barberhoveder, samt andet tilbehør som kamme og ekstra ladekabler - til både barbermaskiner og ladyshavere - kan vi sikre, at din personlige plejeelektronik fungerer med højeste effektivitet

Vores Philips dele og tilbehør online dækker ikke kun elektriske barbermaskiner og andre plejeapparater, men vi kan også levere reservedele og tilbehør til dine foretrukne husholdningsapparater. Philips støvsugere har været stigende i popularitet, med disse støvsugervenner af høj kvalitet, der hjælper med at holde mange britiske husstande rene. Selvfølgelig kan Philips elektronik også findes i køkkenet med deres kvalitetsblendere, kaffemaskiner, mikrobølgeovne og andre små enheder, der hjælper med at få dit liv til at fungere gnidningsløst.

Lad ikke et ødelagt kaffefilter eller en sløv blenderkniv sende dig i butikken på jagt efter en ny enhed. Udskiftning af delene til dine Philips-enheder kan spare din pengepung: giv ikke penge ud til en ny maskine, eller værre, købe et billigt alternativ. Pas på og vedligehold dine enheder, og de vil takke dig ved at fungere i mange år.

Hvilken Philips-enhed har du?

For at finde de rigtige dele og tilbehør til dine Philips elektroniske enheder skal du kende dit apparats model (type) nummer. Dette sikrer, at den del, du vil bestille, er kompatibel med din særlige model. Dette nummer består af en kombination af tal og bogstaver og kan findes mange steder afhængigt af den særlige enhed.

Hvis du har brug for mere hjælp til at finde din type eller modelnummer, kan du besøge vores guide til at finde dit typenummer til dit specifikke apparat. Når du har fundet dit model (type) nummer, skal du søge med typenummerblokken til venstre på hver enheds side.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine apparater i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!