Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Pudsemaskine reservedele og tilbehør

Folk, der så dette, var også interesserede i:

Nyttige tips

- Læs producentens vejledning før brug.
- Lad pudsemaskinen udføre arbejdet.
- Brug altid beskyttelsesbriller.
- Brug en maske til beskyttelse mod snavs/støv.

Din pudsemaskine: Ultra-glat slibning

En pudsemaskine er ikke et meget populært værktøj, men det er kun fordi slibning af træ ikke er den gennemsnitlige boligejers foretrukne gør-det-selv-aktivitet. Men hvis du har brug for den ekstra efterbehandling og afrunding af glatte kanter, er pudsemaskinen elværktøjet til dig. Denne maskine er let, fleksibel og giver dig upåklagelig finish på dit slibearbejde. Du kan bruge den som en polermaskine, maling og skavanker vil forsvinde som dug for solen..

Pudsemaskine mod båndsliber

Forskellen mellem pudsemaskinen og andre slibemaskiner som f.eks. båndsliberen og rystepudseren kan være forvirrende. Det, du har brug for at vide er, at båndsliberen er aggression og hastighed, og den vil du bruge til de hårde opgaver som slibning af meget ru overflader. Rystepudseren er en hybrid af pudsemaskinen og båndsliberen, dens alsidighed gør derfor, at den ofte foretrækkes frem for de to andre.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål.
Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!