Repair Café International Foundation

Et defekt apparat er ikke verdens ende. Faktisk: det er en god grund til at kigge forbi en af de mange Repair Caféer!

Gratis reparationshjælp fra erfarne frivillige

Fiyo.dk, den ultimative og mest specialiserede reservedelswebshop i Storbritannien, tror fast på at reparere frem for at smide ud. Ofte er dine enheder i stand til en længere levetid, end du måske forventer. Reparation er ofte et billigere alternativ til at købe nyt, og det hjælper med at reducere den verdensomspændende skraldespand, hvilket er godt for miljøet. Af alle disse grunde er Fiyo.dk en stolt partner i Repair Café International Foundation. Fordi ligesom denne non-profit, uafhængige institution, der drives af frivillige, sætter Fiyo.dk dig og dit apparat først!

Reparer det i Repair Café!

Repair Caféer er frit tilgængelige reparationsmøder arrangeret af og beregnet til lokalsamfund. De mennesker, der organiserer disse begivenheder, er frivillige, og dette unikke koncept er vokset til bogstaveligt talt hundredvis af Repair Caféer verden over. Vil du finde ud af, om der er organiseret en reparationscafé i nærheden af dig? Klik her for kortet på Repair Café Internationalfor at finde de aktuelle steder, hvor du kan finde Repair Cafés.
 


Repair Café: over 1300 lokale initiativer i 33 lande!

Repair Café-konceptet startede i Amsterdam, Holland, tilbage i 2009, og selvom det er lille i konceptet, er det siden vokset enormt på verdensplan. Der er nu langt over 1300 Repair Caféer i 33 lande, og nye bliver ved med at dukke op. Hvilket er fantastisk! Selv om størstedelen af Repair Café-initiativerne stadig er placeret i det land, hvor det startede, er Holland overalt i verden ved at fange dette innovative, positive koncept. Med alle mulige positive fordele for miljøet, det lokale kvarter og selvfølgelig mennesker.

Erfarne mekanikere hjælper dig med at ordne det selv!

På disse Repair Caféer finder du ressourcestærke frivillige fra det lokale kvarter, som ofte inkluderer erfarne mekanikere, som, selvom de er pensionerede, stadig klør for at fortsætte med at anvende deres viden og erfaring. De er der for at hjælpe dig gratis og se, om der stadig er nyt liv i din enhed. Alt dette i en uformel ramme, hvor du også bare kan kigge forbi for at drikke en kop kaffe, få en snak eller måske endda dele din egen reparationskendskab. Reparation er sjovt, socialt og behøver virkelig ikke at være kompliceret!

Eller start din egen Repair Café!

Er der ingen Repair Café i nærheden af din placering? Du kan simpelthen starte en selv. Der er en meget nyttig Repair Café starting package du kan bestille for at hjælpe dig i gang. Repair Café International hjælper dig på vej.

Altså: Apparatet er gået i stykker?

Smid aldrig dine ødelagte enheder ud. Bare gå til en af Repair Caféerne i nærheden af dig for at få hjælp. Selvom Fiyo.dk også har til formål at levere så mange nyttige reparationsoplysninger, som vi kan, har mændene og kvinderne på Repair Caféerne ofte bare praktisk erfaring med reparation af dit apparat. Så selvom du kun søger efter gode råd, er det bare at kigge forbi. Og når du er der: Hils fra os!

Lær mere?

Klik her for en omfattende introduktion til Repair Café-initiativet!