Meget ærgerligt: din hogtryksrenser er i stykker. Hvad gør man nu? Problemerne er ofte nemmere at løse end man tror. Det er ikke altid nødvendigt at ringe til en mekaniker! Nedenfor giver vi dig de forskellige almindelige problemer med en hogtryksrenser. Ved hvert problem kan du læse om de mest almindelige årsager. Så finder du hurtigt ud af, hvad der er galt, og hvordan du selv kan reparere eller løse det hurtigt, nemt og billigt.

Udskiftning af reservedel

Skal der udskiftes noget? Så kan du bestille de nødvendige hogtryksrenser reservedele hos os.Udskiftning af intern slange på din Kärcher hogtryksrenser (video)

Inden i din hogtryksrenser er der en gennemsigtig slange. Med denne slange ledes sæben, som du tilføjer hogtryksrenseren, ind i vandet, der pumpes ud. Vi viser dig i få enkle trin, hvordan du kan udskifte den, hvis den er i stykker.

Læs mere...Udskiftning af tilslutning til sugning på din Kärcher hogtryksrenser (video)

Vandforsyningen (også kaldet sugning) er ansvarlig for forsyningen af vand til din hogtryksrenser. Vi viser dig i få enkle trin, hvordan du kan udskifte den, hvis den er i stykker.

Læs mere...Udskiftning af tilslutning til afledning på din Kärcher hogtryksrenser (video)

Afløbsventilen (også kaldet koblingen) er ansvarlig for afløbet af vandet fra din hogtryksrenser. Vi viser dig i få enkle trin, hvordan du kan udskifte den, hvis den er i stykker.

Læs mere...