Kaffemaskine reparation rådgivning

Udskiftning af komponent

Skal der udskiftes noget? Så kan du bestille de nødvendige kaffemaskine reservedele hos os.Udskiftning af udløbsventil (video)

Udløbsventilen er ansvarlig for at aflede overskydende vand efter at din kaffe er brygget. Vi viser i en simpel instruktionsvideo, hvordan du hurtigt, sikkert og nemt kan udskifte udløbsventilen på din kaffemaskine:

Læs mere...Udskiftning af kværn (video)

Med kværnen bliver bønnerne i din luksus kaffemaskine malet, så der kan laves en dejlig kop kaffe. Vi viser i en simpel instruktionsvideo, hvordan du hurtigt, sikkert og nemt kan udskifte kværnen på din kaffemaskine:

Læs mere...Udskiftning af pumpe (video)

Selvfølgelig får du ikke en dejlig kop kaffe, hvis vandpumpen på din kaffemaskine ikke virker. Vi viser i en simpel instruktionsvideo, hvordan du hurtigt, sikkert og nemt kan udskifte pumpen på din kaffemaskine:

Læs mere...Udskiftning af bryggeenhed (video)

Bryggeenheden er en afgørende del af din kaffemaskine. Vi viser i en simpel instruktionsvideo, hvordan du hurtigt, sikkert og nemt kan udskifte bryggeenheden på din kaffemaskine:

Læs mere...Sådan virker en kaffemaskine?

For at kunne vedligeholde eller reparere en kaffemaskine er det vigtigt at forstå lidt mere om, hvordan den fungerer. Et historisk overblik over udviklingen af kaffemaskiner:

Læs mere...Senseo afkalkning

Din Senseo kaffemaskine skal afkalkes hver tredje måned. Dette sikrer en længere levetid og velsmagende kaffe. Ved du ikke, hvordan man afkalker en Senseo? Læs her:

Læs mere...

Når du har fundet årsagen og problemet viser sig at skyldes-Hvis dit kaffemaskine er gået i stykker på grund af en defekt del, kan du her bestille de nødvendige kaffemaskindele direkte. Du kan også finde Siemens kaffemaskindele.