Køleskabsreparation rådgivning

Meget irriterende: dit køleskab er gået i stykker. Hvad nu? Uanset om det er et amerikansk køleskab, et indbygningsskab eller en køle/fryse kombination: problemerne er ofte nemmere at løse end du tror. Det er ikke altid nødvendigt at kalde en montør! Herunder giver vi dig de almindelige problemer med et køleskab. Ved hvert problem kan du læse om de forskellige årsager. Så finder du hurtigt ud af, hvad der er galt, og hvordan du selv kan reparere eller løse det hurtigt, nemt og billigt. Derudover giver vi dig nogle tips til optimal vedligeholdelse af dit køleskab.

Udskiftning af reservedel

Skal der udskiftes noget? Så kan du bestille de nødvendige køleskabsreservedele hos os. Bestil i dag inden kl. 17:00, så får du det sandsynligvis leveret hjem i morgen!Reparation / udskiftning af køleskabets tætningsliste

Køleskabets tætningsliste holder ikke varm luft ude længere. Hvordan ved du, om den skal udskiftes, og hvis det er nødvendigt, hvordan gør du det så? Vi giver dig trin-for-trin rådgivning, så du nemt og hurtigt selv kan gøre det.

Læs mere...Justering af termostatkontakter til Bauknecht / Whirlpool køleskabe (video)

Atea, producenten af termostater til Bauknecht og Whirlpool køleskabe, er gået konkurs, og disse termostater er derfor ikke længere tilgængelige. Ranco-termostaten er et godt alternativ, men den skal justeres lidt, da kontakterne ikke passer sammen. Vi viser dig trin-for-trin, hvordan det gøres.

Læs mere...Opbevaring af mad (tips)

Hvordan holder du maden bedst frisk? Og hvordan undgår du forringelse eller andre usunde tilstande? Her er nogle madopbevaringsråd.

Læs mere...Køleskabet gør ingenting

Uanset hvad du prøver, gør dit køleskab ingenting. Hvordan finder du årsagen? Læs her de mulige årsager til, hvorfor dit køleskab ikke gør noget:

Læs mere...Køleskabet køler ikke

Meget irriterende: køleskabet når ikke den ønskede køletemperatur. Det kan have forskellige årsager. Årsagen til, at dit køleskab ikke køler, kan være meget simpel at finde.

Læs mere...Køleskabet køler ikke tilstrækkeligt

Dit køleskab fungerer, men temperaturen er ikke tilstrækkelig. Årsagerne til utilstrækkelig køling kan normalt findes i manglende afrimning eller forurening.

Læs mere...Kjøleskapet lager støy

Lager kjøleskapet ditt rare eller uønskede lyder? Lyden kan komme fra 3 sider: innsiden, utsiden eller undersiden. Finn ut hva som kan være årsaken.

Les mer...Kjøleskapet lekker

Alt er vått! Kjøleskapet lekker. Det ønsker selvfølgelig ingen. Visste du at et kjøleskap avrimmer seg selv ca. 3 ganger i døgnet? Vannet som frigjøres samles opp i en oppsamlingsboks.

Les mer...Mat i kjøleskapet fryser

Det som også kan skje: kjøleskapet fungerer for godt, og maten fryser. Det kan være at termostaten er for lav. Du kan eventuelt prøve å øke temperaturen litt.

Les mer...Kjøleskapet fortsetter å kjøle / lager lyd

Dette er et kjent problem som kan oppstå både på nye og eldre modeller. Den mest sannsynlige årsaken er en defekt termostat. Den kan enkelt byttes ut.

Les mer...


Generelle kjøleskaptips

Vi vil gjerne gi deg noen tips som vil sikre at kjøleskapet ditt varer lenger, fordi du naturligvis ønsker å glede deg over kjøleskapet i mange år!

Les mer...