Køleskabet køler ikke længere som før

Hvorfor køler køleskabet ikke længere som før?

En af de værste ting, der kan ske, når du er tørstig, er at tage en drink fra køleskabet og opdage, at den ikke er kold nok.

Hvad er der galt med køleskabet? Problemet er, at køleskabet ikke køler ordentligt. Der kan være forskellige årsager, og vi må spørge os selv:

Er temperaturen i køleskabet for høj?

De fleste mennesker glemmer at kontrollere køleskabets temperatur, og det er netop vigtigt for dets korrekte funktion. Det anbefales at justere køleskabets temperatur, når vi fylder det mere op med mad og på varme dage, især om sommeren. Hvis du ikke hæver temperaturen, kan fødevarerne fordærve, og drikkevarerne bliver ikke ordentligt kølet.

Justering af køleskabets temperatur

Den første årsag til, at køleskabet ikke køler, er en forkert temperaturindstilling. For at løse dette problem skal du indstille temperaturen til et ideelt niveau.

Er temperaturen for lav?

Den ideelle temperatur til indstilling af køleskabet ligger mellem 3 og 4 °C. Efter du har indstillet dette, venter du cirka 12 timer. Hvis køleskabet derefter stadig ikke køler tilstrækkeligt, må vi lede efter en anden årsag.

Køleskabet køler stadig ikke, og det er ikke på grund af temperaturen

Hvis årsagen til problemet ikke er temperaturindstillingen, kan det være et teknisk problem. Årsagerne til utilstrækkelig køling findes normalt i kølesystemet, forurening eller defekter.

Er der is i køleskabet?

Køleskabe har et automatisk afrimningssystem for korrekt funktion. Hvis vi finder is i køleskabet: indstil termostaten til 0 og åbn døren i 24-48 timer. Efter denne tid sætter du termostaten til igen. Hvis problemet derefter stadig fortsætter, skal du ringe til en tekniker, da problemet kan komme af forskellige årsager, og vi har brug for at få en specialists mening.

Er der støv på bagsiden eller siderne af køleskabet?

Fordi det er et vanskeligt tilgængeligt sted, hober støv sig op på bagsiden af køleskabet og kan blokere ventilationen, hvilket gør, at køleskabet ikke køler ordentligt. For at løse dette problem rengør vi bagsiden af køleskabet med en støvsuger.

Er problemet et ødelagt komponent?

Hvis problemet er, at dit køleskab har en beskadiget eller ødelagt komponent, kan du søge efter model og mærke på dit køleskab i vores online butik og købe reservedele til køleskab..