Mikrobølgeovn reparation råd

Meget irriterende: din mikrobølgeovn er i stykker. Hvad nu? Problemerne er ofte nemmere at løse end du tror. Det er ikke altid nødvendigt at ringe til en tekniker! Nedenfor giver vi dig de forskellige almindelige problemer med en mikrobølgeovn. Ved hvert problem kan du læse om de forskellige årsager. Så kan du hurtigt finde ud af, hvad der er galt, og hvordan du selv kan reparere det hurtigt, nemt og billigt. Derudover giver vi dig nogle tips til optimal vedligeholdelse af din mikrobølgeovn.

Udskiftning af del

Skal noget udskiftes? Så kan du bestille de nødvendige mikrobølgeovn reservedele hos os.Udskiftning af mikrobølgeovn drevskive (video)

Drevskiven på din mikrobølgeovn drejer rundt på din mikrobølgetallerken. Hvis den er brækket eller beskadiget, kan den heldigvis nemt udskiftes. Vi viser dig i denne instruktionsvideo, hvordan du selv kan udskifte drevskiven:

Læs mere...Udskiftning af mikrobølgeovn kondensator (video)

Kondensatoren på din mikrobølgeovn er uundværlig, da din mikrobølgeovn ikke kan danne mikrobølger uden den. Hvis den er i stykker, behøver du ikke smide hele mikrobølgeovnen ud med det samme. Du kan nemt selv udskifte kondensatoren. Vi viser dig i denne instruktionsvideo, hvordan du selv kan udskifte kondensatoren:

Læs mere...Udskiftning af mikrobølgeovn diode (video)

Dioden på din mikrobølgeovn leder elektrisk strøm i den ene retning og blokerer den næsten fuldstændigt i den modsatte retning. Dioden er vigtig for den korrekte funktion af din mikrobølgeovn. Vi viser dig i denne instruktionsvideo, hvordan du selv kan udskifte dioden:

Læs mere...Udskiftning af mikrobølgeovn pære (video)

Hvis pæren i din mikrobølgeovn er i stykker, er den relativt nem at udskifte. Vi viser dig i nogle få enkle trin i denne instruktionsvideo, hvordan du selv kan udføre denne reparation hurtigt og sikkert hjemme:

Læs mere...Let rengøring af din mikrobølgeovn

Vidste du, at du kan rengøre din mikrobølgeovn med en citron og vand? Nogle nemme husmodertips:

Læs mere...

Er en beholder mikrobølgeovn sikker?

Ikke alle plastikbeholdere kan bruges i mikrobølgeovnen! Her kan du læse en simpel test, så du sikkert kan kontrollere, om en beholder er egnet til mikrobølgeovn:

Læs mere...Hvad må aldrig komme i mikrobølgeovnen?

Ikke alt må eller kan bare komme i din mikrobølgeovn. Måden hvorpå mikrobølgeovnen opvarmer væsker og mad er kun egnet til et antal objekter. Hvad skal du undgå at komme i mikrobølgeovnen?

Læs mere...Mikrobølgeovnslivshacks

Du får sikkert ikke alt ud af din mikrobølgeovn. Vidste du, at enheden ud over opvarmning af mad og drikke også har andre nyttige anvendelser? Vi har samlet nogle 'livshacks' med din mikrobølgeovn her:

Læs mere...