Fejlkoder opvaskemaskine | Bosch

fejlkoder bosch opvaskemaskine

Din Bosch opvaskemaskine viser heldigvis en fejlkode eller fejlmeddelelse, så du måske kan finde ud af, hvad problemet er. Men ja, hvor var den der bog nu? Hvad betyder den kode egentlig? Vi giver dig en oversigt over vigtige fejlkoder, som en Bosch opvaskemaskine kan vise.

Bosch opvaskemaskine fejlkoder

Fejlkode    

Defekt eller meddelelse

E00 / E0

Generel (test)meddelelse eller en kombination af de nedenstående fejl.

E01 / E1

Fejl i varmeelementet. Hvis vandstanden er for lav, kan varmeelementet ikke opvarme korrekt, så check vandstanden i opvaskemaskinen. Hvis vandstanden er korrekt, er flow-switch-knappen eller varmeelementet sandsynligvis problemet.

E02 / E2

Fejl i varmesensoren. Udskift varmesensoren.

E03 / E3

Opvaskemaskinen fylder ikke vand på. Tjek vandtilførslen.

E04 / E4

Defekt mikrokontakt i opvaskemaskinen. Mikrokontakten sidder nederst i opvaskemaskinen og slukker alt ved farlige lækager, så det er vigtigt at udskifte den ved en defekt.

E15

Vand registreres ikke i din opvaskemaskine. Tjek om det bare er et lille problem ved at vippe opvaskemaskinen forsigtigt og samtidig trykke på afbryderknappen for at slette fejlen. Hvis dette ikke løser problemet, er der sandsynligvis lækage til bundpladen. Der kræves en tekniker til dette.

E16

Fejl i indløbsventilen til opvaskemaskinen. Tjek om indløbsventilen er blokeret eller tilstoppet. Ventilen skal muligvis udskiftes ventilen.

E20

Fejl i cirkulationspumpen. Udskift eller reparer cirkulationspumpen.

E22

Si-filteret er tilstoppet eller beskidt. Opvaskemaskinen registrerer, at der er vand tilbage i filteret, hvilket medfører at vandet ikke bliver helt tømt.

Vandlås

Vask opvaskemaskinens filter eller udskift det om nødvendigt med en Bosch opvaskemaskine filter.

E24

Vandet i opvaskemaskinen drænes ikke ordentligt. Kontrollér afgangspumpen og afløbsslangen.

E25

Afgangspumpe er blokeret eller låget til pumpen er ikke fast. Kontrollér afgangspumpen for genstande og blokeringer, se om hjulet på opvaskemaskinens afgangspumpe kan dreje frit. Klik låget på afgangspumpen og opvaskemaskinens filtre godt fast (hørbar klik).

E27

Netspændingen er for lav. Kontrollér netspændingen. Det kan også være et problem med elektronikken i din Bosch opvaskemaskine, hvor der ofte er brug for en tekniker.

E28

Fejl i turbiditetssensoren. Kontrollér og udskift om nødvendigt denne sensor.

E31

Fejl i varmepumpen. Kontrollér og udskift om nødvendigt denne opvaskemaskine varmepumpe. Med nogle tekniske kundskaber kan du finde ud af, om problemet er i lejet eller varmeelementet og reparere / udskifte det.

F

Fejl i påfyldning, opvaskemaskinen fylder ikke vand.

Få mere ud af din Bosch opvaskemaskine

Hos Fiyo finder du alt til din Bosch opvaskemaskine. Fra bestikkurv til varmeelement;
med Fiyo har du det. Se hurtigt, hvordan du får din Bosch opvaskemaskine i topform igen.

Se alle Bosch opvaskemaskine reservedele